Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alul vagy fölül húzod ki a...

Alul vagy fölül húzod ki a szemed szemcerkával/tússal? Fiúk ti melyiket szeretitek egy lányon?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 19:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Oké köszi a tanácsot:) Megprobálom én is megcsinálni. Csak az a baj hogy cerkával húzom csak ki, akkor összevissza kenődik meg ilyenek és ezért akarok tusra váltani. De ha alul tússal húzom akkor befolyik a szemembe meg nagyon erős lesz:D :)
2010. febr. 9. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha kenődik a cerka akkor vegyél egy jobb fajtát, púderrel alapozd is le előtte.

Egyébként én alul + felül is szoktam szemcerkával, nekem furcsa ha valaki csak "félig" festi ki.

2010. febr. 9. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
én fekete tussal ilyen filctoll szerűvel szoktam de az ecsetes is jó:) felül ilyen cicásra általában alul pedig csaka szemem feléig kivülröl befelé haladva egyre vékonyabban
2010. febr. 9. 23:23
 14/17 anonim ***** válasza:
alul-felül,és szemcerkával! :) már kb 11 éve..
2010. febr. 10. 08:36
 15/17 anonim válasza:
ugylátom énleszek az első aki ezt mondja de én csak alul szemcerkával :D
2010. febr. 10. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:
ha alúl sokat van kihúzva és a belső részen a szempillák fölött,akkor lerakódik bent a festék... nekem bnőmnek lerakódott a szemfenekére és fekete volt...doki...
2010. febr. 10. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha alul és fölül is kihúzod az nagyon bezárja a szemet! Ha csak fölül az inkább kinyitja a tekintet!
2010. febr. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!