Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alul vagy fölül húzod ki a...

Alul vagy fölül húzod ki a szemed szemcerkával/tússal? Fiúk ti melyiket szeretitek egy lányon?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 19:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
alul is, fölül is. Alul elég vékonyan, de azért látható. Szemhéjtussal szoktam. A sötét ezüstöt, és a metál fényű lilát nagyon szeretem.
2010. febr. 9. 19:37
 2/17 A kérdező kommentje:
És nem találod erősnek?:) Nekem többen mondták, hogy jól áll felül, de nekem nagyon furcsa mikor tükörbe nézek. :S És ezért akarom megnézni ki mit szeret.:)
2010. febr. 9. 19:40
 3/17 anonim ***** válasza:

Én nem találom erősnek. Mindig is így csináltam, nekem jobban kiemeli a szemeimet, ha alul is van egy kicsi.

De hát van akinek így, van akinek úgy áll jól.:)

A legjobb barátnőm is csak felül szokta, kérdeztem tőle, hogy alul miért nem csinálja meg. De azt mondta, hogy az neki már nem állna jól... de igaza van.

2010. febr. 9. 19:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is alul-felül. Felül szemhéjtussal, alul pedig szemcerkával, és hogy nem legyen túl erős, elsatírozom fültisztítóval. :)
2010. febr. 9. 19:59
 5/17 anonim ***** válasza:
*ne
2010. febr. 9. 20:00
 6/17 A kérdező kommentje:
és alul is tussal húzod ki kicsit?:) amugy kemény vagy hajlékony fejüvel?:) bocsi a sok kérdésért:) de alul szemcerkával húzom ki és elkenődik mindig. tussal meg erős ezért akartam hogy csak felül. de tükörbe nézek és nem tetszik:(
2010. febr. 9. 20:00
 7/17 A kérdező kommentje:
érteeem :) köszönöm a válaszokat még várok:)
2010. febr. 9. 20:01
 8/17 anonim ***** válasza:

énis kihúzom a felső és az alsó szemhéjamat is:)

alul csak félig, tehát nem teljesen a szemzugig...és akkor nem olyan keretes:)

és szemhéjtust használok, de előtte a vonalat megrajzolo, ceruzával is, hogy nehogy elrontsam:)

2010. febr. 9. 20:21
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdezed... :) Én csak felül húzom ki tussal, alul csak szemcerkával, de nem csak ott belül, hanem picit lejjebb is, szóval a szempillák tövénél is, és ott satírozom el. Felül, a tussal pedig csak a szempillák tövében, csukott szemmel, vékonyan húzd ki, és akkor nem lesz erős, és vastag. De ha még szeretnél, kérdezz nyugodtan. ;)
2010. febr. 9. 20:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Én csak felül szoktam, nekem ez áll jól. Ha nem tetszik magadon a csak felül dolog, akkor hanyagold, nem mindenkihez illik, nem mindenki szereti. Ettől kerek a világ. :)
2010. febr. 9. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!