Alul vagy fölül húzod ki a szemed szemcerkával/tússal? Fiúk ti melyiket szeretitek egy lányon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 19:30
1/17 anonim válasza:
alul is, fölül is. Alul elég vékonyan, de azért látható. Szemhéjtussal szoktam. A sötét ezüstöt, és a metál fényű lilát nagyon szeretem.
2/17 A kérdező kommentje:
És nem találod erősnek?:) Nekem többen mondták, hogy jól áll felül, de nekem nagyon furcsa mikor tükörbe nézek. :S És ezért akarom megnézni ki mit szeret.:)
2010. febr. 9. 19:40
3/17 anonim válasza:
Én nem találom erősnek. Mindig is így csináltam, nekem jobban kiemeli a szemeimet, ha alul is van egy kicsi.
De hát van akinek így, van akinek úgy áll jól.:)
A legjobb barátnőm is csak felül szokta, kérdeztem tőle, hogy alul miért nem csinálja meg. De azt mondta, hogy az neki már nem állna jól... de igaza van.
4/17 anonim válasza:
Én is alul-felül. Felül szemhéjtussal, alul pedig szemcerkával, és hogy nem legyen túl erős, elsatírozom fültisztítóval. :)
6/17 A kérdező kommentje:
és alul is tussal húzod ki kicsit?:) amugy kemény vagy hajlékony fejüvel?:) bocsi a sok kérdésért:) de alul szemcerkával húzom ki és elkenődik mindig. tussal meg erős ezért akartam hogy csak felül. de tükörbe nézek és nem tetszik:(
2010. febr. 9. 20:00
7/17 A kérdező kommentje:
érteeem :) köszönöm a válaszokat még várok:)
2010. febr. 9. 20:01
8/17 anonim válasza:
énis kihúzom a felső és az alsó szemhéjamat is:)
alul csak félig, tehát nem teljesen a szemzugig...és akkor nem olyan keretes:)
és szemhéjtust használok, de előtte a vonalat megrajzolo, ceruzával is, hogy nehogy elrontsam:)
9/17 anonim válasza:
Ha tőlem kérdezed... :) Én csak felül húzom ki tussal, alul csak szemcerkával, de nem csak ott belül, hanem picit lejjebb is, szóval a szempillák tövénél is, és ott satírozom el. Felül, a tussal pedig csak a szempillák tövében, csukott szemmel, vékonyan húzd ki, és akkor nem lesz erős, és vastag. De ha még szeretnél, kérdezz nyugodtan. ;)
10/17 anonim válasza:
Én csak felül szoktam, nekem ez áll jól. Ha nem tetszik magadon a csak felül dolog, akkor hanyagold, nem mindenkihez illik, nem mindenki szereti. Ettől kerek a világ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!