A fiúknak smink nélkül vagy sminkkel jön be, tetszik egy lány? 15/L
Én nagyon szeretem, ha egy lány tudja magát ízlésesen sminkelni. Hiszen az mégis arra való, hogy szebb legyen vele az illető
18F
Egyetértek, a fiúknak sokszor gőzük sincs arról, hogy sminkeled magad. Én szépnek tartom magam, de smink nélkül semmi extra nem látszik rajtam. Egyik nap sport cipőben, farmerben, pulóverben, smink nélkül, semmilyen hajjal...le se tojnak. Másnap, ha épp olyan kedvem van, felveszek egy magassarkú csizmát, kisminkelem magam (nem vastagon!), megcsinálom a hajam, akkor máris úgy néznek az utcán a pasik, hogy szinte esnek el a lábukban. Ezért gondolom én is azt, hogy ennyit a természetes szépségről.
Kedves Kérdező! Szerintem a 15-ös válaszolónál az, hogy az elsőre szavazna...azt úgy értette, hogy amelyiket előbb írta le, vagyis a sminkelt-szép-re gondolt, hogy a pasik inkább azt választanák, mint a smink nélkülit.
23/N
Igen, mostmár értem.:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!