Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fiúknak smink nélkül vagy...

A fiúknak smink nélkül vagy sminkkel jön be, tetszik egy lány? 15/L

Figyelt kérdés

2015. jan. 27. 23:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Értem.... Akkor a többség a smink nélkülre szavaz....:)))
2015. jan. 28. 18:38
 12/19 anonim válasza:
Perszee .. ez nem igaz, a fiúk azt gondolják, hogy az a smink amikor kivan maszkurálva az ember vagy 3kg smink van rajta .. Ha van egy kis alapozó , spirál téve az arcodra na akkor azt godnolhatják, hogy az a természetes ezért modnják azt , hogy " jaj a természetes sokkal szebb" (tisztelet a kivétel aki tényleg igy gondolja )
2015. jan. 30. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, ha egy lány tudja magát ízlésesen sminkelni. Hiszen az mégis arra való, hogy szebb legyen vele az illető

18F

2015. jan. 31. 18:50
 14/19 A kérdező kommentje:
:))
2015. jan. 31. 18:54
 15/19 anonim válasza:
100%
Itt persze mindenki a smink-nélkülire szavaz, de kíváncsi lennék élőben a sminkes-szép vagy sminknélküli-kevésbé szép lányokhoz mennének oda előbb...? én az elsőre szavazok :/
2015. febr. 18. 21:43
 16/19 A kérdező kommentje:
tehát a smink nélkülire?
2015. febr. 18. 21:48
 17/19 anonim válasza:
100%
Lány vagyok, szóval eredetileg nem nekem szólt a kérdés ez inkább egy észrevétel volt, a sok (tisztelet a kivételnek) álszent fiúval kapcsolatban akik a leghangosabban hirdetik a lányok természetes szépségét, ami szép és jó, de kvázi átnéznek az olyan lányokon, akiken nincs egy kiló trendi smink, amit kb észre se vesznek, mert nekik az a természetes szépség, aki meg natúr az egyszerűen csak csúnya. Nem vagyok smink-ellenes,de inkább az ilyenek szoktak zavarni...."természetesen szépek a lányok"-aha, persze. észre se veszed, hogy van-e rajta smink vagy se....
2015. febr. 21. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, a fiúknak sokszor gőzük sincs arról, hogy sminkeled magad. Én szépnek tartom magam, de smink nélkül semmi extra nem látszik rajtam. Egyik nap sport cipőben, farmerben, pulóverben, smink nélkül, semmilyen hajjal...le se tojnak. Másnap, ha épp olyan kedvem van, felveszek egy magassarkú csizmát, kisminkelem magam (nem vastagon!), megcsinálom a hajam, akkor máris úgy néznek az utcán a pasik, hogy szinte esnek el a lábukban. Ezért gondolom én is azt, hogy ennyit a természetes szépségről.

Kedves Kérdező! Szerintem a 15-ös válaszolónál az, hogy az elsőre szavazna...azt úgy értette, hogy amelyiket előbb írta le, vagyis a sminkelt-szép-re gondolt, hogy a pasik inkább azt választanák, mint a smink nélkülit.

23/N

2015. márc. 15. 13:42
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen, mostmár értem.:)

Köszönöm a válaszokat!:)

2015. márc. 15. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!