A fiúknak smink nélkül vagy sminkkel jön be, tetszik egy lány? 15/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 23:13
1/19 lencsefőzelék válasza:
Smink nélkül sokkal természetesebb.
2/19 anonim válasza:
aki smink nélkül szép az sminkel is. aki sminkel az nem biztos, hogy szép smink nélkül.
innentől már a fiú ízlésén múlik..
3/19 anonim válasza:
egyetértek a 2. válasszal
-nekem eleve csak azok a lányok tetszenek, akik smink nélkül is tetszenek, de ha mindig vastag vakolat van valaki az már eleve gyanús...
-egy minimális smink alkalmakkor nagyon jól áll
5/19 anonim válasza:
6/19 anonim válasza:
Nélküle. Sokkal szebbek :)
Az előttem szóló meg hülye.
8/19 anonim válasza:
hiába pontozzátok le az 5. válaszolót ez így van. a férfiak csak az erős sminket veszik észre
9/19 anonim válasza:
Olyan sminkkel, amiről nem látják, hogy van. Ha valaki ügyesen és természetesnek hatóan tud sminkelni, akkor azt hiszik, nincs kifestve.
10/19 anonim válasza:
Smink nélkül... és nem érdekel ha vannak bőrhibái, nem attól lesz szép vagy csúnya senki. De ha réteg festék van az arcán meg mondjuk szőke a szempillája és feketére festi az szerintem ronda, nem szép. Legyen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!