Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok mutatni sminkeket...

Tudnátok mutatni sminkeket szalagavatóra?

Figyelt kérdés
A ruhám tele van csillámporral és fent tollakkal, kicsit "fagyos" hatású az egész. Ötletem sincs, milyen smink menne hozzá(szeretném magam elkészíteni, a sminkes nem opció), fehér vagy ezüstös alapra gondoltam, vagy valami világosabbra, tusvonallal.Nem nagyon látszódik a szemhéjam, tehát olyan nagy csodát nem tudok művelni ilyen téren. :D Esetleg egy élénkebb rúzs menne hozzá, ha már nem kap(szerintem) így akkora hangsúlyt a szem? Igazából bármi jöhet, amit írtam, az csak felvetés, nem igazán szoktam erősen sminkelni, nem nagyon értek hozzá... Előre is köszi a válszokat!! :)
2015. jan. 18. 21:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!