Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Normális ha már ennyire...

Normális ha már ennyire imádom a sminkeket?

Figyelt kérdés

Na most.. 13 éves vagyok és imádom a sminkeket és a sminkelést is.Hétköznapokon nagyon kevés sminket teszek fel,de rengeteg sminkem van.Van 6 szempillaspirálom,2 tusom,3 szemceruzám,1 szemöldökceruzám és szemöldökzselém,3 krémes szemhéjfestékem,3 12 színű palettám,2 monom és 2 duom,2 korrektorom,2 púderem,2 bb krémem,1 bronzosítóm és pirosítóm,6 szájfényem,és 12 rúzsom.

Tudom hogy ez rengeteg :'D van még aki ilyen mint én??

2014. okt. 31. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez nem olyan sok. Egyébként meg jobb esetben majd kinövöd, velem az volt. :-)
2014. okt. 31. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem sok ez, látnád, nálam mi van. :D Viszont nem feltétlenül növöd ki, és ez nem is gond. Lehet, h pl. sminkesként fogsz dolgozni majd, vagy blogolni ebben a témában... :)
2014. okt. 31. 17:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!igazából szerintem sem annyira sok de így a barátaimnak meg akiket ismerek nekik alig van sminkjük és ezért gondoltam hogy sok😂
2014. okt. 31. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Sok, de inkább az a nem normális, aki ezt finanszírozza neked, 13 évesen értelmesebb dolgok is foglalkoztathatnának, főleg, hogy ezeknek semmi értelme nincsen, mert magadra se kened, 6 szempillaspirált például mikor használsz el pár hónap alatt?
2014. okt. 31. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor én nem vagyok a normális xd

A sminkjeim nagy részét én vettem de van amit "örököltem".

A szempillaspirálokból 2-ben már alig van a többit pedig felváltva használom.

2014. okt. 31. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Nekem ennél sztem kicsit több volt 13 évesen vagy pont ennyi.xd És semmi baj nincs vele. Minél hamarabb elkezded, annál hamarabb leszel profi. És mint tudjuk, egy profi smink mindenkit megszépít. :*
2014. okt. 31. 20:49
 7/7 anonim válasza:

normális dolog..igaz én 22 vok,de van 20szempilla spirálom,15rúzsom,9szem cerkám,35db smink palettám,rengeteg alapozó, 8szemhéjtus....,sorolhatnám...

Jaaa és még keell :)

2014. nov. 10. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!