Fiuk! Tenyleg azt szeretitek, ha egy lany ennyire ki van sminkelve?
Most neztem meg ezt a videot:
es kicsit meglepett, hogy ez a csaj mennyi sminket hasznal. Ti ezt szeretitek? Legyszi irjatok kort is!
#10/10 lehet hogy velem van a baj, de én ha 6:15 körül ránézek ennek a lánynak az arcára, mindent látok, csak természetességet nem. Nekem ez már taszító. Egy ünnepségre elmegy (bár még oda is bőven soknak tartom), de mindennapos használatra szerintem nagyon sok. Zavaróan mű hatást kelt.
20/f
Ez neked sok?
[link] Ez a sok.
Mi a legjobb? Ha nem sminkeli magát!
Minek? Úgyis csak leizzad róla, stb!
Meg ez a tipikus eset, amikor egy ronda nő, "széppé"(mert ettől csak még rondább lett) "sminkeli" magát!
#14 nem tudom, neked úgy izzad a fejed, hogy ömlik róla a víz? egy átlagos napon, ha nem egész nap kint szobrozok 40 fokban a tűző napon egyáltalán nem izzadok le semmit.
a másik meg, hogy ez a lány hol ronda? lehet, hogy neked nem tetszik, de azért a RONDÁTÓL elég messze áll.. körülnéztél már az utcán, milyen a lányok arca?
Nagyon régóta nézem Fruzsi videóit és muszáj megvédenem. :)
Szerintem egyáltalán nem használ sok sminket, egy hétköznapi smink pont ennyiből áll-bár van amikor még többet is felkennek magukra. Szerintem nem itt kezdődik a "műség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!