Fiúk! Szerintetek fontos az hogy egy lány ki legyen sminkelve?
Szerintem meg egyáltalán nem muszáj sminkelni, de ha már sminkel, akkor szépen csinálja. Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy alapvetően szép arcot valaki egy borzalmas sminkkel elront.
Én egyébként jobban szeretem, ha a lány nem sminkeli magát. Nem csak elvből, de szerintem szebb is. Volt barátnőm soha nem sminkelte magát, de nem is hiányzott.
Mostani barátnőm meg minidg azt hiszi, hogy smink nélkül nem szép. Ami persze nem igaz, de kb fél évnek el kellett telni, hogy végre egyszer smink nélkül láthassam. Megerősített azon álláspontomban, hogy a természetes szépség az igazi.
Ez amúgy nagyon életkor függő. 20 év alatt nem fontos egyáltalán. 20 év fölött meg nem fontos, de előnyös. Nálam legalábbis, de sztem máshol is. Nem az a lényeg, hogy folyton sminkeljen, mindennap, ha boltba megy akkoris, mert sztem arra (ha szép a bőre) nincs szükség. De vannak helyek (elegáns helyek, étterem, szórakozóhely, esetleg munkahely) ahol viszont jó ha sminkel.
Bár sokak nem fognak egyetérteni velem de sztem ezeken a helyekn a smink is az igényesség része, minimális szinten. Csakúgy mint a szép frizura, csinos ruha... ez se elvárás, de azért jó ha van.
És most eddig azokról beszéltem akiknek amúgy nagyon szép arcbőre van. Ha meg nincs... hát nemtom, engem eléggé zavar ha egy lány pattanásos, vagy mondjuk ha karikásak a szemei. Csodálkozom hogy őt nem. Ha alig lehet észrevenni akkor mind1, de ha nagyon látszik, akkor inkább sminkelje magát... ja és ne úgy mint egy bohóc, hanem tanuljon meg rendesen...
Különben is hülyeségnek tartom ha egy lány "elvből" nem sminkel, hiszen így helyzeti előnyt ad a sminkelőknek. Még egy közepes csaj is ügyesen kisminkelve simán lekörözi a természetesen szép, de nem sminkelt csajokat. Nézzétek csak meg a profi fotókat, stb, ott is sminkelik őket.
Dehát ez mindenkinek a maga döntése.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!