Lány vagyok és egy fontos kérdésem van! Ha férfivé operáltatnám magam akkor ez hogy működne, ha valaki tud válaszoljon köszönöm?
Sok helyen lehet olvasni erről... google, youtube, stb.
A lényeg hogy teljesen értelmetlen dolog péniszt "csináltatni" mert nem fog működni normálisan, és te sem fogsz érezni semmit vele valószínűleg. Fájdalmasak és hosszadalmasak is a műtétek meg utána. Arról már ne is beszéljünk mennyire drága...
Te hogy jutottál arra hogy ezt szeretnéd?
Nem tudnak transzfiúknak rendes péniszt csinálni.
Két módszer van: vagy a csiklódat előrehozzák, és csinálnak belőle egy pár centis mini péniszt vagy a hasadról vagy karodról vett bőrből csinálnak egy nagyjából pénisznek látszó, de teljesen érzéketlen mű-valamit, aminek a belsejébe egy mesterséges implantátumot raknak. Nagyon sokba kerül, nagyon sokat szenvedsz, és az eredmény nem jó semmire.
Emiatt transzfiúnak lenni zsákutca.
Én is gondoltam már rá sokat, hogy szívesen lennék faszi, mert imádom a nőket, de sajnos nincs a pénisz-problémára megoldás.
Ez van sajnos, majd a jövőben megoldják, de jelenleg ez nem működik.
Ha pénisz nélkül is érdekel a dolog, csak akkor vágj bele. Tehát teljesen pasis külső, de a lába közt pénisz helyett női nemi szerv.
Így kell elképzelni, ő is eredetileg nő volt (csak erős idegzetűeknek, meztelen fotó egy transzférfiról!):
Ha nem vagy túl vékony akkor lehet a pénisz hasi szövetből és bőrből, a herezacskót is a saját bőrödből csinálják és úgy hogy annak olyan formája legyen amilyennek lennie kell.
A "felállás" dolog nem úgy megy mint a született fiúknál de a herezacskóba egy ún. pumpát helyeznek el amivel ha kell fel tudod állítani.
Nézd meg, választ kapsz pár dologra: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!