Mit tennétek a helyembe, ha egy 15 éves fiú anyukája lány sminket kér a fiának a farsangra? A fiú is akarja. Bevállaljam?
ha te nem csinálod meg,megcsinálja a kis bu-zinak más.
ennyire egyszerű ez.
Most ezzel mi a baj?
Csak én nem értem?
Ez csak farsang, lehet csak poén.
Nem is értem mit problemazol... :D
Kicsit értetlenkedve állok, hogy egy felnőtt embernek, akinek ráadásul a szakmája is ez, miért is vet fel kérdést ez a dolog, főleg itt...Farsangra kéri azt a sminket, lehetséges hogy valamelyik mai sztárnak, énekesnőnek, színésznőnek vagy celebnek öltözik...Én elég jól sminkelek és rengeteg fiút sminkeltem már különböző iskolai vicces fellépésekhez mikor női szereplőt alakítottak. Ott az Irigy Hónaljmirigy, ők is állandóan a showikhoz női sminkben is vannak... Nem értem ez miért lenne "undorító" vagy olyan amin gondolkodni kéne,hogy elvállald -e?? Ráadásul így,hogy farsangra.
Mivel én is abszolút liberális gondolkozású vagyok számomra, ha nem farsangra jönne be hozzád egy férfi sminket kérni, akkor sem találnék benne kivetnivalót, hiszen jó helyen jár, ez a szakmád.
Az pedig, hogy "körmösök otthon dolgoznak, te pedig fizeted a rezsit,adót stb" hogy jön ide?:D Dicsérjünk meg,vagy mi a szösz?!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!