Szerintetek mi legyen egy 13 éves lány sminktáskájában?
13 évesen szerintem felesleges még sminkelni magad. Elég esetleg egy szőlőzsír vagy maximum szájfény.
Saját szememmel láttam, hogy egy fiatal lány kb 35-nek nézett ki mert a sok smink és sok alapozó megöregítette az arcát. Így azt javaslom hogy hanyagold ezeket a termékeket. Használj otthon valami krémet vagy házi praktikát a pattanásokra ne pedig kenceficézd.
eljársz kozmetikushoz hogy kitísztitsa az arcod
olyan krémet használj ami jó a börődnek ne nagyon sokat mert elnehezítik és nem mindegy milyen összetevői vannak.
butaság hogy a sok smink miatt csúnya lesz valaki. Ha rendszeresen használsz jó minőségű kozmetikumokat mértékkel és ápolod a bőrőd illetve nem dohányzol, nem iszol, nem éjszakázól akkor nem leszel csúnya. 24 éves vagyok egy ráncom sincs, szép a bőrőm sőt az egész testemen nagyon szép de ápolom rendszeresen mértékkel. Nem iszom,nem dohányzom,nem éjszakázom. Sok folyadékot iszom és kerülőm a gyorséttermi zsíros ételeket.
1: semmi
2: ha mindenképp kell valami, akkor labello/szájfény, aztán 1-2 múlva jöhetszempillaspirál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!