Szép ha egy lánynak több lyuk van a fülében?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy van egy lyuk, amit még baba koromban csináltak meg van mellette még egy lyuk, amit 2 éve csináltattam és egy fülpiercingem felül a porcban, a bal fülemben. Szerintetek, ha csináltatnék még egy lyukat az már túl sok lenne? Egyébként csak ilyen kis fehér köves fülbevalókat hordok.2015. jan. 2. 20:55
1/5 anonim válasza:
Mindegy. Csak másutt ne legyen több lyuk.
2/5 anonim válasza:
Nekem tetszik, nekem is több lyuk van, de van, aki rosszul van tőle.
3/5 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy másoknak mi a véleménye a füledről? :D Nem az ő füle, a tiéd. :D Engem is tűpárnának becézett apukám, a jobb fülemben 8 volt, a balban pedig 6 db fülbevaló. De csak azért vettem ki őket, mert az egyre nagyobb fültágítóm mellé már kezdtek szűkösen lenni :( Fáj értük a szívem, de pótoltam más lyukakkal a bőrömben :D :D :D
4/5 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, és már én is gondolkodtam rajta, de rájöttem, hogy nem szerencsés felhívni a Dumbó-füleimre a figyelmet xD Attól függetlenül másokon imádom.
5/5 anonim válasza:
mindenkinek más az ízlése,de nekem nagyon tetszik a sok lyuk a fülben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!