Fiúk! Szerintetek ez gáz?
Hetente 2x max. 3x sminkelek, de akkor vörös/fekete rúzst, szempillaspirált (kék/fekete), szemceruzát (fekete/fehér), ritkán szemfestéket is (fekete, lila, barna) használok.
Persze van olyan hét, amikor egyáltalán nem is sminkelek (nem mondom, hogy egy 10/10-es csaj vagyok, de nem érzem magam rosszul smink nélkül).
Szeretem a fülbevalókat, ritkán van mikor nincs a fülembe semmit (az egyik fülemen 6 "fülbevaló hely" van a másikon pedig 2), a hajam festem feketére, de alulról meghagyom a természetes hajszínem (sötétbarna). Meg még annyit a hajamról, hogy 2 oldalt le van nyírva (nem kopaszra, hanem kb. 1/2 cm-esre), és van egykis siskám & "tépett".
A körmeimet is szoktam festeni, hol hogy, van amikor fekete/lila az összes van amikor pedig mindegyik másszínű. :D
Szeretem még a "nőies" cuccokat pl. magassarkú, szoknya. DE legtöbbször szaggatott nadrágokba, bőrdzsekikbe stb. járok.
Egy párszor már bevágódtam suliba is magassarkúba (persze nem olyan 17 cm-es sarokkal, hanem 11 :))
Ja és 15 éves vagyok. :P
Röviden ennyi. :) Tehát szerintetek ez gáz vagy sem? Indokoljátok meg a válaszaitokat. Kort is írjatok.
Előre is köszönöm mindenki válaszát! :D
Inkább az, hogy ezt itt megkérdezed. :D
Az öltözködés, meg a többi nem annyira, sőt... :)
16
Mi a baj az öltözködéseddel/hajviseleteddel?
Semmi.
Mi a baj a kérdéseel?
Sokminden. Itt mindenki tudja, hogy azért tetted fel a kérdést, hogy mindenkitől megkapd a "extrém/egyedi, különc" válaszokat, és a stílusban hozzád hasonló fiúk nyáladzhassanak, amiért "találtak" egy ilyen csajszit. És ez szánalmas. Menj ki az utcára és ott szerezz barátokat. Biztosan ha betévedsz rock/punk/metál szórakozóhelyekre, akkor megtalálod a saját stílusodhoz hasonló emberkéket - és ne mond erre, hogy téged nem engednek el, mert az alapján, hogy sminkelsz, és hogyan hordod a hajad, meg lehet állapítani, hogy a szüleidet az se zavarná, ha kopasz lennél.
Erre most nem azt akarom mondani, hogy add fel azt, ami te vagy, hanem ellenkezőleg! Nézz utána, hogy mit képviselsz, találkozz hozzád hasonló emberekkel és ne szégyeld magadat. (az a gáz kedveském, hogy azt akarod megtudni, hogy gáz vagy-e ebbn a szerkóban. pedig mind a ketten tudjuk, hogy te magasról teszel arra, hogy gáz-e) ;)
Nem azért tettem fel a kérdést, jogy megkapjam azt, hogy "egyedi, különc, extrém" vagyok.
Hanem azért, mert nálunk mindenki lesz*rozza ezt a fajta öltözködést, sminket, stílust.
Sajnos, mivel kis városban élek (nem vagyok magyarországi) nem találkozok olyan emberkékkel akik ilyen stílust képviselnek, mint én).
Aki pedig tényleg az ilyen stílust kedveli az vagy sarkonálló ribi vagy drogos "nem törődöm magammal", "lesz*rom az egész világot" idióta..
Vagy tán azt hiszed, hogy én is ilyen vagyok? :c
Mert akkor tévedtél.. :P
Igen, ez így van a szüleim azt is megengednék, hogy kopasz legyek, ha én azt szeretném. Bevallom elengednének szórakozóhelyekre, de engem még ez nem igazán érdekel, úgy vagyok vele, hogy ráérek jövőre is ezzel. És nálunk nincsenek olyan szórakozóhelyek, ahol rock/punk/metálos emberkék vannak (vagyis van egy, de ott 3/4 részük drogos, meg régrn is volt egy, de az meg csődbe ment), a zene is mindenhol diszkózene, de én azt nem szeretem (azért van 1 pár kivétel szám, ami tetszik).
Lehet, hogy nem olyan vagyok, mint a többi korombeli lány, de le vannak sz*rva, nem is szeretnék rájuk hasonlítani..
És hidd el sok olyannal találkoztam aki utálja a rockerokat és állandóan b*szogattak. Meg már nem 1 ember lefújozta az "extrém" stílusomat.
Röviden ennyi a hozzászólásom a kommentedhez, azért köszönöm a válaszod! :D
Az öltözködésemre nem is egyszer kaptam hülye megjegyzéseket és már számtalanszor mutogattak rám és röhögtek rajtam az emberek (már, ha lehet őket embereknek nevezni). :P
Azért kérdeztem meg, hogy ez gáz-e. :)
De akkor is hülyeség, mert te magad írtad, hogy nem érdekel más véleménye. Akkor meg miért írtad ki, hogy gáz-e a stílusod. Szóval újra egy fuck logick eset.
Nem piszkálni akartalak, én is félig-meddig a te cipődben járok. punk-rock fejjel, tiniként, "nem magyarországon", kisvárosban. Bár nekem annyi előnyöm van, hogy a körülöttem lévő emberek alapjáraton inkább a saját stílusok csíszolgatásával vannak el. És most per sacc megnött a sok "húú de színes sálas művészlélek vagyok" száma, de van bőven abból is, aki rock/metált/punkot hallgat, szóval én nem vagyok egyedül. :)
(melyik országban laksz?)
Jól van egy ici-picit mégis érdekel mások véleménye. :D
Értem. Legalább van társaságod, nekem az sincs, de nem zavar, elvagyok én egyedül. :)
Ebben a szerencsétlen, szegény Szerbiában. :P
"be-e jön" ???? ? ?? ? ??
mi vagy te birka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!