Fiúk! Szerintetek ez gáz?
Hetente 2x max. 3x sminkelek, de akkor vörös/fekete rúzst, szempillaspirált (kék/fekete), szemceruzát (fekete/fehér), ritkán szemfestéket is (fekete, lila, barna) használok.
Persze van olyan hét, amikor egyáltalán nem is sminkelek (nem mondom, hogy egy 10/10-es csaj vagyok, de nem érzem magam rosszul smink nélkül).
Szeretem a fülbevalókat, ritkán van mikor nincs a fülembe semmit (az egyik fülemen 6 "fülbevaló hely" van a másikon pedig 2), a hajam festem feketére, de alulról meghagyom a természetes hajszínem (sötétbarna). Meg még annyit a hajamról, hogy 2 oldalt le van nyírva (nem kopaszra, hanem kb. 1/2 cm-esre), és van egykis siskám & "tépett".
A körmeimet is szoktam festeni, hol hogy, van amikor fekete/lila az összes van amikor pedig mindegyik másszínű. :D
Szeretem még a "nőies" cuccokat pl. magassarkú, szoknya. DE legtöbbször szaggatott nadrágokba, bőrdzsekikbe stb. járok.
Egy párszor már bevágódtam suliba is magassarkúba (persze nem olyan 17 cm-es sarokkal, hanem 11 :))
Ja és 15 éves vagyok. :P
Röviden ennyi. :) Tehát szerintetek ez gáz vagy sem? Indokoljátok meg a válaszaitokat. Kort is írjatok.
Előre is köszönöm mindenki válaszát! :D
Ilyen siskával, csak az enyém egy picivel rövidebb. :D
Remélem így már könnyebb lesz elképzelni. :)
Köszönöm az eddigi kommenteket!
kép nélkül tényleg csak tippelni lehet, de a leírtak alapján szerintem nem gáz, nekem valószínű tetszenél
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!