Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikortól lesz pontosan az...

Mikortól lesz pontosan az Essence kifutók kiárusítása? (350 ftos akció)

Figyelt kérdés
Mindig januárban van, de nem találok sehol pontos dátumot. Nem szeretnék lemaradni róla, hogy megint csak szétkent selejtek maradjanak nekem. Rossmann és Müller egyaránt érdekel :)

2015. jan. 4. 20:35
 1/5 anonim válasza:
Ez engem is erdekel :) alig varom mar:D
2015. jan. 7. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyezzünk meg! Ha látok valamit leárazva, szólok nektek, de ha ti látjátok, hogy elkezdődött, akkor írjátok ki ide. Oké?
2015. jan. 11. 14:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyezzünk meg! A fb oldalukon láttam, hogy mikor kezdődik a kifuttatás. Leírom, ha nekem is hagytok a boltban mono, és effect! szemhéjfestéket :p
2015. jan. 11. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ma voltam egy debreceni nagy Rossmannban, ott nem volt semmi leárazva. A Müllerben meg már állítólag régen elkezdődött, oda csak szombaton megyek. Ha ez igaz viszont ott már tényleg csak a szétkent sz@rok maradtak mostanra:(
2015. febr. 11. 11:20
 5/5 anonim válasza:
Nekem szines szempillaspiralok, nehany koromlakk, es nehany mono kell:D a rossmannban elvileg februar kozepetol....a tobbi helyen mar elvileg van..mellettem rossman van, ilyen az en szerencsem :D
2015. febr. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!