Mikor lesz a 349 ft-s Essence akció?
Figyelt kérdés
Külföldön élek és az érdekelne,hogy Szegeden az Árkádban mikor lesz,vagy lesz-e egyáltalán?2013. jan. 18. 20:11
1/10 anonim válasza:
Hol hallottál ilyenről? Új cuccok februárban lesznek... talán akkor(?). De nem tudom. Ez gondolom drogériától függ.
2/10 anonim válasza:
A DM-et már teljesen kifosztották, én tegnapelőtt vettem észre. A rossmanban még nem volt, ott még van remény pár jó cuccra. A rossmanos akciót is mindenki erre a hétre várta, de mivel februárig jönnie kell, gondolom jövő vagy azutáni héten lesznek a nagy leárazások.
3/10 A kérdező kommentje:
1.,érdekes,hogy te még nem hallottál róla. 2.,köszönöm :)
2013. jan. 19. 16:08
4/10 anonim válasza:
Én pont ma vásároltam be a rossmanban. És már azért ki voltak fosztva jócskán , dmben szintén Szóval szerintem néz szét még most amíg van. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Óh,megpróbálok sietni vele. :D Esetleg más drogériában van még?Vagy másik Rossmannba?
2013. jan. 20. 08:42
6/10 anonim válasza:
Én láttam a Müllerben is, elég sok mindenre le is csaptam :D Rossmannban nem találkoztam vele, Dm-ben igen, de ki volt fosztva szintén.
7/10 anonim válasza:
Nálunk Szegeden a rossmanokban tegnaptól voltak kint az akciós cimkék, én mindkét nap jártam arra, még volt mindenből.
8/10 anonim válasza:
már egy pár hete megy a rossmannban.
9/10 A kérdező kommentje:
5 válaszoló,köszi :)
2013. jan. 22. 22:35
10/10 anonim válasza:
Legközelebb augusztusban lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!