Szerintetek az ilyen műköröm 14 évesen milyen?
Figyelt kérdés
melyik lenne nekem s legjobb szerintetek? nekem a második tetszik a legjobban
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
2015. jan. 3. 01:46
33/35 Klau888 válasza:
Szia!
Én műkörmös vagyok,és én az 1.-t ajánlanám neked,mert az illik egy 14 éves lányhoz.Szolíd,és szép,és nem tűnik úgy,mintha mindenáron idősebbnek akarnál tűnni.Viszont nyári szünetben az utolsót is simán bevállalhatod,akár rózsaszín árnyalatokban,barackban,vagy halványkékben is :)
Viszont a hosszú karmokat semmiképp nem ajánlanám....esetleg majd pár év múlva :)
34/35 anonim válasza:
4-es kép talán egy kicsit visszafogottba egy 14-éves lánynak ,de inkább ajánlanám a gél lakkot
35/35 anonim válasza:
Sziasztok!Nem akarom az èszt osztani DE pèldaul ha valaki egy müköröm miatt hord le valakit(Pláne valószínű hogy itt idősebbek írnak,azoknak meg nagy "elismerès" lehet hogy jajj de jól kiosztottam) mert lehet attól nagyon okos,szorgalmas,segítökèsz lány ès nem attól fogg "megromlani" hogy ilyen mükörme lesz.Sokan írtátok hogy 14èvesen minek müköröm meg hogy azt melyik pasi tartja szexisnek?!Ilyenkor gondoltam egy tizennègyèves lányban nyüzsög a kíváncsiság kisèrletezni akar meg akarja tudni ki hogy áll neki ezzel semmi baj nincs szerintem egyik kèpen sem látni "giccses"(használunk mèg 2015-ben ilyen szót?) körmöt 14-15èves lányoknak van sokkal durvább ès tèny egy határ van ami már átmegy undorítóba pèldaul a színek nekem tetszenek ès a forma is vissza fogott de èn pèldalául a köveket nem szeretem mèg sem hordom le mindennek a kèrdezőt mert a szèpsèg is relatív ha ő szèpnek látja ès szülei megengedik(Persze csak akkor nem titokban.) akkor mièrt ne?Èn is 14èves vagyok a nyáron lesz műkörmöm mandula alakú rózsaszín mutattam mindenkinek körmös,szüleim,barátaim mindegyik azt mondta ez elèggè vissza fogott ès pedig hát nem az a vissza fogott szín mègsem kezdte el senki letèpni a fejem.Másik meg az hogy mint irták hogy az ilyen műkörmöket melyik pasi tartja szexinek.Már nem azèrt de egy 14èves lány nem azèrt csinálja hogy a fèrfiaknak imponáljon.Mennyi 14èves akarna akkor már? Mert nagyon sok fiatal lánynak van mükörme.Persze ezzel senkit sem okítani akartam.(Megjegyzem:14 èves vagyok lány ès vörösre van festve a hajam ès mègsem vagyok elzüllve meg semmi sem senki nem ítèl el ez miatt,ès kèpzeljètek kitünően megtanultam egy èv alatt iskolában a nèmetet mivel kint èlek ès barmelyik nemettel simán beszèlgetek szoval nem az miatt lesz tanulatlan,buta valaki mert ugy nez ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!