Szerintetek az ilyen műköröm 14 évesen milyen?
melyik lenne nekem s legjobb szerintetek? nekem a második tetszik a legjobban
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Ezek a csicsa körmök nem 14 évesnek valók, de leginkább senkinek sem. Egyszerűen csúnyák szvsz. Én csak az egyszínűt szeretem, dísz nélkül. Ugye a körmön pár szín, strassz, a ruhán megint színek, itt egy csatt, ott egy kis ékszer, aztán a végeredmény közönséges lesz.
1: Nem kell a dísz rá. Alapjában jó lenne, de a modellnek nagyon csúnya formájú a körme, és a körmös ezt nem is próbálta meg feljavítani.
2: Kizárólag alkalomra, egyszínű ruhához jól mutathat.
3: Menyasszonynak esetleg, de minden napra nem kéne. Túl mű.
4: EZ tetszik leginkább, de csicsa nélkül :)
El sem olvasom a commenteket, gondolom tele van "minek neked ennyi idősen", "undorító mind" "műköröm pff" jellegűekkel.:))))) Nagyon intelligens!! : )
Hogy Neked melyik lenne a legjobb, korodhoz írod akkor nyugodtan bármelyik, nekem 13 évesen már tűhegyes hosszú is volt, és senki nem nézett hülyének,mert szépen volt megcsinálta,ápolta a kezem, de ha meg valaki leszól, kit érdekel, Neked tetsszen.Szóval szerintem formában, hosszban is nyugodtan kísérletezz nekem mostanában a hegyes-mandula közötti forma a kedvencem. Ha kocka, és ezek közül kell választani, akkor nézzük, az első egy alapból sima francia, és nem túl szép munka. A második nagyon ötletes, szép le is mentettem, én azt választanám! A harmadik, megint sima egyszerű francia, én valami kis díszítést tennék bele. A negyedik is szép! Különben a másodikat és a negyediket össze is tudod kapcsolni:)
18:"nekem 13 évesen már tűhegyes hosszú is volt, és senki nem nézett hülyének"
Persze, mert udvarias emberek nem szokták a másiknak egyenesen a képébe mondani, hogy de ronda valami. Se a hajukra, se a körmükre, se a ruhájukra.
Én még egy férfivel sem találkoztam, aki ezeket a műkörmöket szexisnek vagy szépnek tartotta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!