Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek az ilyen műköröm...

Szerintetek az ilyen műköröm 14 évesen milyen?

Figyelt kérdés

melyik lenne nekem s legjobb szerintetek? nekem a második tetszik a legjobban

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2015. jan. 3. 01:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
58%
Hát, szerintem inkább gél-lakkoztass, az valamennyivel "természetesebb". Viszont ha mindenképp műkörömhöz ragaszkodsz, akkor valami szolídabbat -14 éves vagy! nyári szünetben még oké, de iskolába... én nem vetlek meg ez miatt, de azért kicsit gondolkozz már...
2015. jan. 3. 15:51
 12/35 anonim ***** válasza:
Sztem az első és az utolsó a legjobb:) nekem most volt októberbe műkörmöm (15 vagyok) és nekem olyan volt h mandula alakú, francia, és a gyűrűs meg a mutató ujjon volt virág meg pillangó disz és 3-3 strassz kő *-* imádtam:3
2015. jan. 3. 19:37
 13/35 anonim ***** válasza:

Ezek a csicsa körmök nem 14 évesnek valók, de leginkább senkinek sem. Egyszerűen csúnyák szvsz. Én csak az egyszínűt szeretem, dísz nélkül. Ugye a körmön pár szín, strassz, a ruhán megint színek, itt egy csatt, ott egy kis ékszer, aztán a végeredmény közönséges lesz.

1: Nem kell a dísz rá. Alapjában jó lenne, de a modellnek nagyon csúnya formájú a körme, és a körmös ezt nem is próbálta meg feljavítani.

2: Kizárólag alkalomra, egyszínű ruhához jól mutathat.

3: Menyasszonynak esetleg, de minden napra nem kéne. Túl mű.

4: EZ tetszik leginkább, de csicsa nélkül :)

2015. jan. 3. 19:57
 14/35 anonim ***** válasza:
14 évesen felesleges bármilyen műköröm...egyébként szerintem pont a 2. a legrondább, szörnyen giccses.
2015. jan. 4. 01:44
 15/35 anonim válasza:
14 évesen minek műkőrőm?
2015. jan. 4. 12:51
 16/35 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik nagyon csúnya. Szerintem senkinek nem kéne ilyen csicsás, giccses műkörmöket viselnie, nemhogy egy 14 éves lánynak. Talán egy egyszerűbb, visszafogottabb még illene hozzád, egy csillogós vagy mintás is lehet szép, de ezek nem hiszem, hogy azok, de nem erőltetem.
2015. jan. 4. 13:31
 17/35 anonim válasza:
14 evesen azt ajanlom hogy kicsit novessz akormodon utana pedig gellakkal csinaltasd meg! Ugyanolyan szep mint a mulorom csak olcsobb es egy 14 evesnek nem ribis mint a mukorom
2015. jan. 4. 19:20
 18/35 anonim ***** válasza:
35%

El sem olvasom a commenteket, gondolom tele van "minek neked ennyi idősen", "undorító mind" "műköröm pff" jellegűekkel.:))))) Nagyon intelligens!! : )

Hogy Neked melyik lenne a legjobb, korodhoz írod akkor nyugodtan bármelyik, nekem 13 évesen már tűhegyes hosszú is volt, és senki nem nézett hülyének,mert szépen volt megcsinálta,ápolta a kezem, de ha meg valaki leszól, kit érdekel, Neked tetsszen.Szóval szerintem formában, hosszban is nyugodtan kísérletezz nekem mostanában a hegyes-mandula közötti forma a kedvencem. Ha kocka, és ezek közül kell választani, akkor nézzük, az első egy alapból sima francia, és nem túl szép munka. A második nagyon ötletes, szép le is mentettem, én azt választanám! A harmadik, megint sima egyszerű francia, én valami kis díszítést tennék bele. A negyedik is szép! Különben a másodikat és a negyediket össze is tudod kapcsolni:)

2015. jan. 4. 23:09
 19/35 anonim ***** válasza:
76%

18:"nekem 13 évesen már tűhegyes hosszú is volt, és senki nem nézett hülyének"

Persze, mert udvarias emberek nem szokták a másiknak egyenesen a képébe mondani, hogy de ronda valami. Se a hajukra, se a körmükre, se a ruhájukra.

Én még egy férfivel sem találkoztam, aki ezeket a műkörmöket szexisnek vagy szépnek tartotta volna.

2015. jan. 4. 23:22
 20/35 anonim válasza:
0%
2015 van! Már miért ne lehetne egy 14 éves lánynak műkörme? Senki nem nézné hülyének, amugy egyik se szép.
2015. jan. 4. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!