Szerintetek az ilyen műköröm 14 évesen milyen?
melyik lenne nekem s legjobb szerintetek? nekem a második tetszik a legjobban
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Kedves 19-es!
A 18-as válaszoló vagyok. Szerintem bármi lehet szép és csúnya. Természetesen van csúnya műköröm, túl csicsás, túl hosszú vagy szimpl. csúnya munka. Ez mindenre igaz. Viszont szerintem a műköröm, legyen az bármilyen forma hossz , ha SZÉPEN van elkészítve, gyönyörűen feldobja a kezeket, és szép ápolt hatása is van. Nekem pedig a hosszú hegyes körmeim is mindig szépek, igényesek voltak így nem volt olyan akinek ne tetszene. Férfiak és nők dícsérték/dícsérik mai napig mindig a körmöm, mert azóta is műkörmöm van.
Őszinte ember vagyok, értek a körmökhöz, ha csúnya műkörmöt anélkül hogy megbántanám az illetőt ha kérdez, megmondom hogy nem tetszik, mint bármi másban.
Nos, az hogy neked nem tetszenek a szép körmök, vagy hogy nem találkoztál még olyan férfival akinek tetszene, az azért lehet kedves mert egész más női típusba tartozol mint én, és egész más férfiakkal találkozol....
Olyan koravénnek tűnnél mindegyikkel... Az utolsó dísz nélkül elmegy, de tényleg kicsit olyan mintha hibajavítóval festették volna ki.
Van egy tanácsom: ne rágd a körmöd, akkor nem kell műköröm.
21:" Nekem pedig a hosszú hegyes körmeim is mindig szépek, igényesek voltak így nem volt olyan akinek ne tetszene. Férfiak és nők dícsérték/dícsérik mai napig mindig a körmöm, mert azóta is műkörmöm van. "
Nem jelent semmit, én is dicsértem már meg kolléganő körmét mert akkor csináltatta meg és mindenkinek mutogatta, persze hogy nem mondtam, hogy szerintem ronda.
A szép körmök pedig tetszenek: a műkörmök viszont nem.
undorítóak a műkörmök!
14 évésen meg... ha apádnak van egy kis esze, flexxel szedi le rólad!
Köemös vagyok, 14 évesnek fel sem raknám a műkörmöt. Egyáltalán minek? Vegyél körömlakkokat és fesd ki vele a körmöd, ha ügyes vagy mintákat is tudsz bele festeni, plusz lehet kapni egy halom csillámot, rossmann-ban, claire's-ben, stb., amit belerakhatsz a lakkba, matricák is vannak.
A linkjeid, az 1-es tűrhető, rövid francia. A 2-est szerintem épeszű nő nem akarja viselni annyira csúnya.
A 3-as az egy szimpla versenyköröm, túl hosszú, főleg egy 14 évesen. A 4-es pedig már ott el van rontva, hogy fehér, ami manapság egyáltalán nem divatszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!