Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek egy nonek mennyire...

Szerintetek egy nonek mennyire kell apoltnak lennie, foleg ha csaladja is van mar?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi az amit el lehet varni egy anyukatol pl..

Ilyenekre gondolok hogy havi szinten minimum kozmetikus,vagy csak jobb fajta kremek,sminkek, vagy eleg a rosszabb fajta is,vagy egyaltalan felesleges...

Szerintetek?

2014. dec. 29. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is annyira, mint a gyerek előtti időkben.
2014. dec. 29. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan az a baj, ha a férjének akar tetszeni. Abba, hogy másnak imponálj, bele lehet fáradni, és ha valaki ott van veled mindennap, akkor nem tudod meglepni.

Épp ezért önmagaddal szemben kell lennie egy igényesség-elvárásnak. Itthon dolgozom, van, hogy napokig nem kell elmennem itthonról, de mindennap hajat mosok. Rendszeresen ápolom a bőröm évek óta, nem csak "szépségnapokat" tartok.

Nem tudom, hogy a férfiak vagy más nők hogy vannak ezzel, pont a minap beszélgettem egy barátnőmmel, hogy mennyire szexis, ha egy pasi tud öltözködni. Mármint nem az, hogy divatosan, szó sincs róla. Hanem hogy érdekli, hogy hogy néz ki, akkor is, ha egyedülálló, van véleménye arról, hogy mi áll neki jól, van mondjuk kedvenc színű inge, amihez ragaszkodik. És nem azért csinálja, mert másokat le akar nyűgözni, az egyből lejön, hanem mert érdekli önmaga. Ez szerintem nőknél is szexis lehet, de férfiaknál nagyon annak tartom.

2014. dec. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!