Mi a véleményetek arról a lányról aki nem sminkeli magát?
Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem használok sminket . Arcomon, nincs mit elrejtsek, semmi hibája nincs, színe is van, a szemöldököm születésem óta, úgy néz ki mintha szedetve lenne, még 10 évesen is érdeklődtek, hogy én már szedetem-e.
Nem szeretem magam sminkelni mert olyankor olyan mintha nem én lennék meg mindenki elvan ájulva, hogy milyen jól áll és utálom ha a figyelem központjába vagyok. Ha sminkelve vagyok kb. a koromhoz megfelelőnek tünök (17-18) és ha nem (14). Testvérem is ilyen volt, simán letagathatott 26 évesen is 6 évet.
Szerintetek ciki, ha egy lány nem sminkeli magát ?
2014. dec. 20. 21:23
11/11 anonim válasza:
És ez tényleg így van, ahogyan az előbb írtam. Nővérem már tini kora óta nagyon erősen sminkeli magát napi rendszerességgel, most 26 éves de (alapozó nélkül is) gyönyörű a bőre. Én egy évben párszor használok csak, általában alkalmakkor, ennek ellenére 23 évesen nem szép a bőröm, nem egyenletes a színe, pattanások is gyakran kijönnek rajtam, rozáceás is. És nincsenek káros szokásaim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!