Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 14 évesen már...

Szerintetek 14 évesen már sminkelhetek?

Figyelt kérdés
Először csak szempillaspirált akarok, mert nem akarom károsítani a bőrömet az alapozokkal meg az amugy is ráér 16-17 évesen. Januárban leszek 14 és gondoltam kérek egyet. Osztály társaim már régen sminkelik magukat viszont túlzásba is viszik. Jövőre megyek gimibe ott már azért tényleg akarok majd szempillaspirál és talán még szemceruza de az nem biztos. Szerintetek anyukám megengedné?

2014. dec. 20. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megengedném. :)
2014. dec. 20. 16:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Na és te mir használtál elöbb Tust vagy szemceruzát? Melyiket ajánlod elöbbre?
2014. dec. 20. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is megengedném,megfogja.De igérd meg,hogy nem viszed túlzásba.

Szerintem ha nem lesz bőrhibád nem kell alapozó később se !

Max.BB krém.:)

Én a tust ajánlanám,kicsit nehezebb vele bánni de fentre vékony vonal szempillaspirállal nagyon jol tud mutatni!

Szemceruza nekem nem tetszik még lenti vizvonalra se,mert kicsinyiti a szemeket!

Egyedul a kékes-zöld szemű szőke barátnőmnek áll jól a szemceruza! :-)

2014. dec. 20. 17:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek és amugy sem akarom tulzásba vinni meg anyukám sem engedné mert rámszolna ha már tényleg nagyon elszálltam. :D
2014. dec. 20. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,eleg a spiral,aztan majd kozepsulibe mehet a tus,de ceruzat ne:)
2014. dec. 21. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
#5!! Ha megkérdezhetem te a ceruzát mért nem javasolod?
2014. dec. 22. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :) Én barna szemceruzát használok és szeretem.Tesztelgess,nem mindenkinek ugyanaz áll jól.

15L

2014. dec. 23. 19:03
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben ;)
2014. dec. 24. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!