Nagyon sok smink ez 16 évesen?
Egy kis korrektor, szemceruza, szempillaspirál, egy halvány színű szemhéjpúder, és szájfény?
Szerintetek nem sok?:( (ezeket kb. napi szinten használom, de van amikor csak egy kis szempillaspirált viszek, fel, van amikor csak egy kis korrektort. Változó)
Szerintetek?
16/L
Rendben, akkor próbálok kicsit enyhíteni rajta, igyekszem elhagyni a szemceruzát, korrektort, talán még a szemhéjpúdert is, és akkor marad a szempillaspirál és szájfény, tényleg jobb lesz talán, nem szeretném én se tönkretenni a bőröm!
Köszönöm szépen a válaszokat, felpontoztam mindenkit!:)
Szerintem nem sok,de lehet kicsit enyhiteni ha soknak gondolod.En is veled egykoru vagyok kb,arcomra orrektort hasznalok csak es azt is csak mert neha problemas kicsit a borom!Szoval azt elhagyhatod,de ha szemed alatt karikak vannak ..nem art,de egy ido utan nem tesz jot a bornek!
Nagyon halvany feher szemhejpudert belulre majd kicsit sotetebbet kivulre viszek fel mindig,hogy kinyissa a tekintetemet.Vegul egy kis szempillaspiral.De van,hogy ki is huzom tussal es meg muszempillat is teszekfel. :):) ez egy honapha iskolaba HA van,hogy 1x de amugy nem! Buliba mondjuk mindig.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!