Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon sok smink ez 16 évesen?

Nagyon sok smink ez 16 évesen?

Figyelt kérdés

Egy kis korrektor, szemceruza, szempillaspirál, egy halvány színű szemhéjpúder, és szájfény?

Szerintetek nem sok?:( (ezeket kb. napi szinten használom, de van amikor csak egy kis szempillaspirált viszek, fel, van amikor csak egy kis korrektort. Változó)

Szerintetek?

16/L

2014. dec. 17. 19:55
 1/8 anonim válasza:
Szerintem nem :)
2014. dec. 17. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindennapra sok
2014. dec. 17. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok... de kevés tinilányt látni aki tudja is hogy kell sminkelni, vagy mi áll neki jól. Szóval figyelj oda ezekre.
2014. dec. 17. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha szép vagy, akkor ennyi felesleges.
2014. dec. 17. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Napi szinten sok, főleg a szemceruza.
2014. dec. 17. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor próbálok kicsit enyhíteni rajta, igyekszem elhagyni a szemceruzát, korrektort, talán még a szemhéjpúdert is, és akkor marad a szempillaspirál és szájfény, tényleg jobb lesz talán, nem szeretném én se tönkretenni a bőröm!

Köszönöm szépen a válaszokat, felpontoztam mindenkit!:)

2014. dec. 18. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a szájfényt hanyagold a ceruza helyett. Legalábbis én ezt tenném, de a te döntésed :)
2014. dec. 18. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok,de lehet kicsit enyhiteni ha soknak gondolod.En is veled egykoru vagyok kb,arcomra orrektort hasznalok csak es azt is csak mert neha problemas kicsit a borom!Szoval azt elhagyhatod,de ha szemed alatt karikak vannak ..nem art,de egy ido utan nem tesz jot a bornek!

Nagyon halvany feher szemhejpudert belulre majd kicsit sotetebbet kivulre viszek fel mindig,hogy kinyissa a tekintetemet.Vegul egy kis szempillaspiral.De van,hogy ki is huzom tussal es meg muszempillat is teszekfel. :):) ez egy honapha iskolaba HA van,hogy 1x de amugy nem! Buliba mondjuk mindig.:)

2014. dec. 19. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!