Elégé pattanásos és miteszeres a bőrőm. Minden nap sminkelek 14 évesen . Tönkreteheti a bőrőm? Többi lent
Járj sokat kozmetikushoz
Használj arctisztító tonikot
Most serdülsz ez természetes.
Felesleges ennyi smink. A hétköznapokra legalábbis:)
Ugy hallottam hogy a puderezestol rancos lesz a bor.. szarkalabak hamarabb fognak megjelenni. Ez ilyen korban engem sem zavart,nem mozdultam ki a hazbol smink nelkul, ma meg mar csak epp h rakok fel korrektort+szemp.spiralt,pudert nem!
Hasznalj hidratalo kremet tovabbra is estenkent,esetleg hetvegente hagyd pihenni a borodet! semmikepp ne aludj el ugy h arcodon van a smink. :)
20L
Alapozó, korrektor, púder azok a termékek amikből nem szabad ócskát venni, mert az tönkreteszi a bőrt és a pattanások is csak szaporodnak tőle. Sose lesz szép a bőröd így.
Aden, Avon, Miss sporty?? Ezeket felejtsd el. Nagyon rossz minőségű összetevőket tartalmaznak, ezért is olcsók... a legolcsóbb márka amit ajánlani tudok a Bourjois. Ennél csak jobbakat használj.
Mitesszerek ellen meg rendszeres arctisztítás kell. Gőzölés után nyomkodás, amikor szükséges. Este a sminket sminklemosóval le kell mosni. És tényleg csak azt használja ami szükséges. A legtöbb lánynak bőven elég egy korrektor is. Hacsak nem nagyon durva a helyzet, de akkor meg bőrgyógyászhoz kéne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!