Mit kezdjek a szemölökömel? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet, hogy 13 éves lány vagyok, és nincsen nagyon szemöldököm csak mondjuk egy ilyen halvány: [link] Hát, ennek a cajnak legalább formás,de az enyém sehogy sem áll. Próbáltam kihúzni csak úgy otthon próbaképp, de szerintem nem is áll jól, meg gondolom lenéznének, hogy 13 évesen ezt teszem. Az összes osztálytársamnak szép, formás szemöldöke van csak majdnem egyedül én vagyok így... Mit tegyek?:( 13/L2014. dec. 18. 17:28
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat *csajnak :D
2014. dec. 18. 17:29
2/4 anonim válasza:
Formás szemöldöke annak van aki kiszedeti, menj kozmetikushoz és megoldja. Te magadnak nem tudod kiszedni szépen, szóval ne próbálkozz. Gondolom ha ilyen halvány a szemöldököd akkor a hajad is világos. Ahhoz ez illik, szóval festeni nem kell. 13 évesen szerintem már mindenki szedi a szemöldökét, legalábbis én nem ismerek olyat aki ne tenné.
3/4 A kérdező kommentje:
Anya azt mondja, hogy szerinte ez még korai... Majd rászedem:) Amúgy meg ilyen szíű hajam van: [link] és szerintem abszolút nem illik hozzá a szemöldököm...
2014. dec. 18. 17:45
4/4 anonim válasza:
Szia.Ha gondolod szólj nővérednek (ha van) esetleg valamelyik családtagodnak vagy idősebb barátnődnek aki már sokszor kiszedte magának.Vagy kozmetikus.Én 13 éves lettem mikor első szemöldök szedésemmel próbálkoztam.Szerintem elég tűrhető lett. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!