Mivel csináltok franciamanikűrt? =)
Úgyértem tudom hogy kell.
Ahol a köröm ffehéres része van oda kell fehér körömlakk a többire átlátszó:)
Csak ti a fehér részt körömlakkdíszítővel csináljátok vagy sima fehér körömlakkal? csak díszítőm van régebben próbálkoztam vele picit időigényes volt.
Ti hogy szoktátok?:D
Ha nincs, olyan papírod, amit a határig kell ragasztani, akkor jó helyette celux vagy vékony szigetelőszalag is!Amúgy fehér körömlakkal szoktam csinálni!
20L
Hát én először is megreszelem a körmeim,hogy szép formájuk legyen..Ezután ahol a köröm eleje(fehéres rész) van, az felett leragasztom hgy szép formájú csíkot tuggyak húzni,ezután fehér körömlakkal csinálom miutan megszaratt, csillogós vagy átlátszó koromlakkal lefestem:) és minidg tökéletesen szép:)
alapnak: átlátszó rózsaszin, végére: díszítő fehér, tetekére: átlatszó lakk (egy illatszerben biztos segítenek összeválogatni)
de ha nem sikerül, egy jó szakember 200-500 Ft ig kb. megcsinálja neked.. sztem ez reális ár..
üdv, egy műkörmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!