Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Matt, natúr szemhéjfesték?

Matt, natúr szemhéjfesték?

Figyelt kérdés

Matt szemhéjfestéket keresek, natúr színekben.

Hullasápadt a bőröm (alapozóval egy fokkal jobb), kicsit babaarcom van és szeretnék érettebbnek tűnni, hogy komolyan vegyenek az emberek (tininek néznek sokan, holott már rég nem vagyok az).

A fekete szemhéjfesték túl erős az én sápadt bőrömre, így talán a natúr színek jobban mutatnak majd.

Nem szeretnék túl sok sminket a szememre kenni, mert teljesen fedett a szemhéjam, így könnyen beolajosodik. De valami enyhe árnyék jó lenne amitől kicsit érettebbnek, komolyabbnak tűnik az arcom.

(ha tudtok, ecset típust is írhatnátok, amivel jól lehet dolgozni)

Drogériás ár jobb lenne, de ott nem nagyon van tényleg matt festék, szóval most már jöhet akármi márka, csak annyi a kritérium hogy ha rendelni kell akkor ne külföldi oldalról.

Előre is köszi a segítséget.

2014. dec. 2. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt van többféle matt is, én szeretem.

[link]

2014. dec. 2. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézz szét a Catrice-nál szerintem (Rossmann/Müller), de ha rendelni akarsz, akkor javaslom a Sleek palettákat...

Esetleg az elf szemhéjpúder quattro-ját, ami szintén nagyon jó...(legalábbis a természetes, és az matt is és olcsó is, csak annyi hogy kell alá alap...)

2014. dec. 2. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

ezt akartam ajánlani, de látom, már nem gyártják:( akkor én is a catrice-t mondanám.

2014. dec. 2. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!