Alapozó alá tegyek valamit? Sok videós valamilyen krémet tesz alá, vagy ilyesmi.
Sminkelés előtt érdemes hidratálni. De amire te gondolsz az a primer. Szerintem is abszolút elhagyható, arra van, hogy könnyebben maradjon fent az alapozó, meg most már abból is van minfenféle, pirosság elleni, mattító, stb. Sose használtam, de egyszer úgyis ki fogom próbálni. :)
Nem kell szemhéjalapozót felvinned külön, legalábbis szerintem.
Milyen típusú arcbőröd van? Száraz, kombinált, zsíros, problémás, vízhiányos, rozaceás, stb stb? Annak megfelelően válassz arckrémet. Nézz szét a krémmánia.hu-n és találsz a pénztárcádnak és az arcbőrödnek megfelelőt.
A megtisztított bőrt bekened hidratálóval, majd mehet rá az alapozó. Alapozás után ahol még kell, ott korrektorral elfeded a bőrhibákat, majd egy vékony réteg púderrel fixálod. Mehet a pirosító és egyéb festék igény szerint (szemhéjpúder, szempillaspirál, bronzosító, szemceruza, tus, highlighter stb stb)
Én primert (sminkalapot) csak alkalomra használok, mert feltölti a tág pórusokat és tartósabbá teszi a sminket. Minden napra szerintem felesleges.
Ha BB krémet használsz alapozó helyett, akkor nem kell hidratálni (hacsak nem száraz bőröd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!