Jó minőségű szemhéjfestéket keresek ami nem ül be a szemhéjredőbe?
30 elmúltam már. Olyan jó minőségű sminkfrissítésre van szükségem, ami a 3x-es bőrömnek is jó:-)
barna szemű, barna hajú, közepesen barna bőrű vagyok. Barnás, bronzos, földszínű, natúr szemhéjárnyolókat keresek.
Tegyél a szemfesték alá korrektort vagy szemfestékalapot. Ilyen pl az Essence vagy az Avon sminkalapja. Drágább verzió az Artdeco, ennek olcsóbb alternatívája a Paese. Ezekkel nem fog csíkozódni a festék! Szép natúr palettái vannak az Urban Decay Naked sorozatnak, de azok 10ezer forint körül mozognak, csak külföldi oldalakon. Olcsóbb alternatívája a Makeup Revolutions Iconic sorozat, ami a Naked paletták utánzatai kedvező áron. Én a Naked-re vágytam, de sokallottam az árát, ezért vettem Iconic-ot. Nekem az Iconic 3 van meg, nagyon jó minőségű, szeretem. Itt egy link amin összehasonlítják a márkás Naked-et az utánzat Iconic-cal:
Ha megtetszett akkor a PinkPanda.hu oldalról tudod megrendelni. [link]
Remélem tudtam segíteni.
Ha bármi nem egyértelmű, írj! :)
A Naked én is nézegetem:-) Art Deco cuccaim vannak (drágábbak is csak gondoltam most kicsit próbálok spórolni).
Koszi megnezem oket!!:-)
Koszi!
Azota sikerült beszereznem egy urban decay, 2 sleek és egy the balm palettát:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!