Milyen szemhéjfestéket vegyek szalagavatóra?
Saját magam szeretném elkészíteni a sminkem, mivel elég ügyes vagyok:)Általában világosabb/drappos szineket használok, de a szalagavatómra valamilyen fekete-szürke-ezüstre gondoltam, mivel ez fog menni a ruhámhoz.
Tudnátok ajnlani valamilyen szép, tartós szemhéjfestéket, nem hátrány ha csillog (most vettem artdeco szemhéjalpozót, szóval az alap már megvan)
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha a szemhéjalapozó jó minőségű, akkor akármilyen vacak, néhányszáz Ft-os szemhéjpúder is tud tartós lenni! Avonos szemhéjpúdert tudom javasolni, ha nem jönne be az, amit vettél már.
Szerintem nagyon szép ez a füstös smink, ne ijedj meg tőle, hogy ilyen profi a csávó, sztem menni fog:
Szerintem a füstös szem nagyon sok egy szalagavatóra
Ez kicsit szolidabb [link] bár nem ezüst és szürke..
Amik nekem beváltak:
Sleek Paletták(makeuplaza.com-ról lehet rendelni 1-2 nap alatt kézhez kaphatod, egy paletta 12 színből áll, és mindennapitól alkalmin át a szuperextrémig mindenfélét lehet belőle varázsolni, 2590huf/paletta),
MUA szemhéjpúderek(muastore.co.uk - angol, 5-7 nap a szállítás, 1 Font a mono szemhéjpúderek, 4 Font a 12 db-os paletta),
Miss Rose/Lora paletták (100as/eurós bolt, olcsó, de nekem alappal tartós, élénk színű, úgyhogy a kezdeti fenntartás után megszerettem. ha tényleg egyszeri alkalom, EZT ajánlom. 3-12-24-100 nemtomhánydarabos paletták már 300 forinttól :) )
Drogériásból a Catrice Liquid Shine mono szemhéjpúderei szépek, de relatíve drágábbak (1250/db, hatalms adag, el sem használható, de szép fényes, és alappal tartós)
Én múltkor vettem meg a NAKED 2-t,iszonyú jó! És a benne lévő színeket szépen kombinálhatod: http://www.youtube.com/watch?v=COQWuDhLtdc
A hátránya: drága és mire megrendeled és kiszállítják,az egy hónap. Én az Ebayről rendeltem...
De megérte,ilyen hiperpigmentált szemhéjpúdereim soha nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!