Igazából tetszik a lányoknak ha egy fiú sminkeli magát?
(csak lányok véleményére vagyok kiváncsi)
Szeretném megtudni h tetszik-e vagy nem a csajoknak ha fiú sminkeli magát. (még középsulis vagyok de elég elterjed a dolog)
ha buzi vagy még kötelező is.
ja, meg ha elbaszott kis emós picsákat akarsz felszedni. akkor tuti a siker.
hogy reagálnék??hm kiröhögnélek és kb. leokádnálak...mit gondolsz régen miért nem sminkelték magukat a pasik??
a smink öregíti a bőrt,de te tudod ha vagánynak akarsz tűnni csináld,de 30évesen ráncos leszel...
am meg sokkal fontosabb dolgok is vannak a fiúk részére mint a smink...:)))))
szval nekem konkrétan NEM TETSZIK,SŐT EGYENESEN HÁNYINGERT KAPOK TŐLE:(
14/L
IGEN,ELTERJEDT,DE MIÉRT???MERT A PASIK NEM TUDTAK JOBBAT KITALÁLNI ÉS ELKEZDTÉK FESTENI MAGUKAT....GYÖNYÖRŰ MONDHATOM...
EGYÁLTALÁN NEM ESZTÉTIKUS SZERINTEM NEM VÉLETLENÜL A NŐK SMINKELIK MAGUKAT:)EZÉRT JÓ NŐNEK LENNI.
A LÉNYEG NEKEM NAGYON NEM TETSZIK A DOLOG!!
egy vicc:
Isten megteremti a férfit, nagyon szép, tetszik neki.
megteremti a nőt, hát... az nem sikerült tökéletesre, mire így szól Isten:
-nem baj, majd kisminkeli magát !
(nő vagyok)
szia.
egy srácnak is jól áll a smink, egyetlen egy esetben: ha belülről jön, és nem a divat miatt csinálja. ha azért szeretnéd kipróbálni, hogy menőbb legyél a csajok körében akkor gyorsan felejtsd el! viszont ha nem éreznéd magad rosszul és neked is tetszik, akkor ne fogd vissza magadat! :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!