Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Igazából tetszik a lányoknak...

Igazából tetszik a lányoknak ha egy fiú sminkeli magát?

Figyelt kérdés

(csak lányok véleményére vagyok kiváncsi)

Szeretném megtudni h tetszik-e vagy nem a csajoknak ha fiú sminkeli magát. (még középsulis vagyok de elég elterjed a dolog)

2008. aug. 15. 09:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
58%
én csak annyit írok: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2008. aug. 15. 11:39
 12/44 anonim ***** válasza:
59%

szerintem egy fiú, srác, férfi nem lehet szép.Ők helyesek, férfiasak, jópasik. Szépek csak a nők lehetnek, a szép kifejezés csak nőkre értendő, szerintem. De manapság nem csodálkozom hoygha egy pasira azt mondják hogy szép, ezt a világot éljük, ahol a pasik sminkelik magukat. Egy volt osztálytársam a szünetben alapozta le az arcát, 16 éves fiú létére. ÚRISSSTEN...

18 éves lány vagyok, adok a külsőmre,szeretek szépnek látszani, de énse sminkelem magam mikor mindig kilépek az utcára. Hova tűnt a természetes szépség??

kérdezőnek: miért akarod sminkelni magad? Elég elterjedt dolog.. hát látszik hogy ha elkezdneéd festeni magad, az nem belülről jönne, hanem divatból, ami elég nagy baj.

Múltkor láttam egy klipet, No thanx vagy mi az a banda és az énekesnek is ki volt feste a szeme. Hát, gratulálok. Ezt sugározza a média. A férfiak elnőiesednek..

a válaszom pedig: egyáltalán nem tetszik, sőt taszítónak találom férfin a sminket.

2008. aug. 15. 11:53
 13/44 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a férfiak elveszítik a férfiasságukat ha sminkelik magukat. Ha egy fiú sminkeli magát azt mondom meleg és ennyivel le van zárva.
2008. aug. 15. 12:03
 14/44 anonim válasza:
62%
Szerintem férfiatlan és elég hülye divat...A férfi attól férfi, hogy nem csinál nőies dolgokat...A smink pedig eléggé nőies:D
2008. aug. 15. 12:40
 15/44 anonim ***** válasza:
61%
Sminkben kizárólag a pandafestést fogadom el pasin, azt is csak egy black-metálkoncert erejéig. Azt hiszem, egy pasi nézzen ki úgy, mint egy pasi, a "divat" pedig totál hidegen hagy... Igaz, nem is vagyok az a korosztály, akik köreiben a smink elterjedt volna... :P
2008. aug. 15. 13:06
 16/44 anonim válasza:
59%
az öcsim szokta sminkelni magát, de ő csak 15 éves wow
2008. aug. 15. 13:22
 17/44 anonim ***** válasza:
55%
Hát még a 15 éves öcsi se sminkelje magát!! Sztem a pasikon a smink nemnormális dolog!!! De más egy átlagos fiú aki suliba jár stb...neki nem oké a dolog,de ha vmi sztár,tévés műsorvezető stb akkor is max a púder h ne fényesedjen az arca de más nem! Szóval ne foglalkozz a divattal mert et butaság..egy férfi ne sminkelje magát,ha télen kiszárad a szád kenj rá ajakbalzsit de mást inkább ne!!! Én ha meglátok egy fiút sminkbe ki tudnék rohanni a világból..ez nem férfias! És ugye te férfias szeretnél maradni?????????????
2008. aug. 15. 13:27
 18/44 anonim ***** válasza:
69%
a pasim használja a szájfényemet, nem tudom leszoktati róla LoL, végülis láttam már olyan srácot akinek tényleg jól ált a smink, de a többségnek nem! -.- ..P
2008. aug. 15. 13:37
 19/44 anonim ***** válasza:
53%
Ennyire megöregedtem volna??? (30 éves vagyok) Én elképzelni sem tudom, hogy egy férfi sminkelje (már leírni is döbbenet) magát. Már akkor felfordult a gyomrom, amikor divatba jött, hogy a férfiak epilálják a hónaljukat, de ezt még meg tudtam magyarázni: a higiénia, ugye... Na de a smink? Őszintén mondom, boldog vagyok, hogy nem most vagyok tini!!!!
2008. aug. 15. 14:00
 20/44 anonim válasza:
60%
nemnem
2008. aug. 15. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!