Igazából tetszik a lányoknak ha egy fiú sminkeli magát?
(csak lányok véleményére vagyok kiváncsi)
Szeretném megtudni h tetszik-e vagy nem a csajoknak ha fiú sminkeli magát. (még középsulis vagyok de elég elterjed a dolog)
szerintem egy fiú, srác, férfi nem lehet szép.Ők helyesek, férfiasak, jópasik. Szépek csak a nők lehetnek, a szép kifejezés csak nőkre értendő, szerintem. De manapság nem csodálkozom hoygha egy pasira azt mondják hogy szép, ezt a világot éljük, ahol a pasik sminkelik magukat. Egy volt osztálytársam a szünetben alapozta le az arcát, 16 éves fiú létére. ÚRISSSTEN...
18 éves lány vagyok, adok a külsőmre,szeretek szépnek látszani, de énse sminkelem magam mikor mindig kilépek az utcára. Hova tűnt a természetes szépség??
kérdezőnek: miért akarod sminkelni magad? Elég elterjedt dolog.. hát látszik hogy ha elkezdneéd festeni magad, az nem belülről jönne, hanem divatból, ami elég nagy baj.
Múltkor láttam egy klipet, No thanx vagy mi az a banda és az énekesnek is ki volt feste a szeme. Hát, gratulálok. Ezt sugározza a média. A férfiak elnőiesednek..
a válaszom pedig: egyáltalán nem tetszik, sőt taszítónak találom férfin a sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!