Igazából tetszik a lányoknak ha egy fiú sminkeli magát?
(csak lányok véleményére vagyok kiváncsi)
Szeretném megtudni h tetszik-e vagy nem a csajoknak ha fiú sminkeli magát. (még középsulis vagyok de elég elterjed a dolog)
az előttem szólónak: Figyi! Nem hiszem hogy minden csajnak az a véleménye, hogy égő. Nekem bizonyos pasikon bejön...akár tetszik neked akár nem. + a vélemények elég megoszlottak csak nézd végig a válaszokat.
kérdezőnek: HA te így tudod magad adni, akkor nyugodtan fesd magad! EszTi
Szerintem borzalmas, ha egy pasi úgy van kisminkelve, hogy LÁTSZIK rajta. Ha pattanásos, és eltakarja egy kis korrektorral/púderrel, azzal nincs semmi gond, mert úgysem látszik. De szájfény??? Hát ritka buzis. Meg a szemceruza és a szemfesték is, nagyon tré.
Egyetlen esetben tudom elképzelni, hogy egy pasin smink legyen, ha az illető nagyon NAGYON EXTRÉM (és nem emós), és ezzel is az extremitását hangsúlyozza, de akkor persze nem úgy van sminkelve, mint a nők, hanem valami teljesen egyedi módon. De nem hiszem, hogy én ilyen pasival tudnék járni, még 17-18 évesen nagyon bejött volna, de most már 21 évesen nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha a pasim ilyen lenne. Mondjuk én semmiféle sminket nem tűrnék a pasimon, leszámítva a már említett korrektort.
Maximum a transzfesztitáknak tetszik, akik valamilyen szinten homoszexuálisak. En hozzá sem tudnék érni olyan "pasihoz" aki festi magát. Az igazat megvallva ettöl nehéz buzisabb dolgot találni.. Egy pasi legyen pasi ne egy kis buzi aki a képét keni.....
Morena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!