Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Igazából tetszik a lányoknak...

Igazából tetszik a lányoknak ha egy fiú sminkeli magát?

Figyelt kérdés

(csak lányok véleményére vagyok kiváncsi)

Szeretném megtudni h tetszik-e vagy nem a csajoknak ha fiú sminkeli magát. (még középsulis vagyok de elég elterjed a dolog)

2008. aug. 15. 09:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
42%
Fura, hogy majdnem minden válasz le van pontozva... Akármennyire fáj, vagy a kérdezőnek, vagy másnak, az embereknek van egyfajta értékítéletük. Volt már pár ilyen kérdés, mindig az volt a válasz, hogy a pasiknak égő sminkelniük magukat. Nem hiszem, hogy pár hónap alatt ez a vélemény megváltozna.
2008. aug. 15. 15:29
 22/44 anonim válasza:
42%

az előttem szólónak: Figyi! Nem hiszem hogy minden csajnak az a véleménye, hogy égő. Nekem bizonyos pasikon bejön...akár tetszik neked akár nem. + a vélemények elég megoszlottak csak nézd végig a válaszokat.

kérdezőnek: HA te így tudod magad adni, akkor nyugodtan fesd magad! EszTi

2008. aug. 15. 15:47
 23/44 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem borzalmas, ha egy pasi úgy van kisminkelve, hogy LÁTSZIK rajta. Ha pattanásos, és eltakarja egy kis korrektorral/púderrel, azzal nincs semmi gond, mert úgysem látszik. De szájfény??? Hát ritka buzis. Meg a szemceruza és a szemfesték is, nagyon tré.

Egyetlen esetben tudom elképzelni, hogy egy pasin smink legyen, ha az illető nagyon NAGYON EXTRÉM (és nem emós), és ezzel is az extremitását hangsúlyozza, de akkor persze nem úgy van sminkelve, mint a nők, hanem valami teljesen egyedi módon. De nem hiszem, hogy én ilyen pasival tudnék járni, még 17-18 évesen nagyon bejött volna, de most már 21 évesen nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha a pasim ilyen lenne. Mondjuk én semmiféle sminket nem tűrnék a pasimon, leszámítva a már említett korrektort.

2008. aug. 15. 21:22
 24/44 anonim ***** válasza:
52%
Határotottan kijelentem: NEM!!!!!!!!!!!!
2008. aug. 16. 19:03
 25/44 anonim ***** válasza:
33%

Maximum a transzfesztitáknak tetszik, akik valamilyen szinten homoszexuálisak. En hozzá sem tudnék érni olyan "pasihoz" aki festi magát. Az igazat megvallva ettöl nehéz buzisabb dolgot találni.. Egy pasi legyen pasi ne egy kis buzi aki a képét keni.....

Morena

2008. aug. 17. 11:26
 26/44 anonim ***** válasza:
45%
Szemmpillaspirál,rúzs,szemceruza,púder,alapozó,szájfény?!!!Mi van itt emberek?Úristen!Fiúnak?!Hová nem jutottunk....
2008. aug. 18. 20:38
 27/44 anonim ***** válasza:
35%
De valami elvetemült hímringyó szerintem végigment a válaszokon, és az összes nem ízlésficamos választ lepontozta. Durva :D
2008. aug. 18. 20:43
 28/44 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem naggyon gááááz...ne sminkeld magad...rúzs? Szájfény? hááááát.....nekem biztos nemjön be.....
2008. aug. 19. 10:26
 29/44 anonim ***** válasza:
29%
Istenem, nem tudom, hová halad ez a világ, férfiak sminkkel, meg szoknyában??!! A férfiak nők akarnak lenni, a nők férfiak, lassan gyakoribb a homoszexualitás, mint a hetero, a normál szex már kimegy a divatból, és csak az anális az igazi (a proktológusok meg majd jól meggazdagodnak), folytassam még??? Úgy látom, szép lassan haladunk az emberiség kihalása felé, gusztustalan ez az egész tendencia. Én rosszul lennék egy sminkelt "hímnemű" látványától. Egy férfi legyen férfi, nem pedig egy nyálas, meghatározhatatlan nemű képződmény!
2008. aug. 21. 10:06
 30/44 anonim ***** válasza:
77%
Vannak srácok, akik igenis SZÉPEK, de nem nőiesek. Csak olyanok mintha egy festményből léptek volna ki. Közülük soknak nagyon jól állna a smink. A metálosoknak dettó, persze amikor olyan helyen vannak. Az emosoknak is jól tud állni a smink, de ez arcfüggő. Van akin röhelyes. Mindent összevetve: van akinek jól áll bizonyos smink és van akinek nem. Magyarországon még nem tartunk ott, ázsiában már igen. Ettől függetlenül aki így érzi jól magát, az sminkeljen. Az sem rosszabb mint a feszes pink pólók.
2008. aug. 21. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!