Szerintetek lehet sminkkel szaunában menni, ha igen milyennel?
Figyelt kérdés
Baráti társasággal megyünk, nem szeretek smink nélkül menni bárhová is, nem azért mert egy smink mániás cica nő vagyok csak szeretek jól kinézi.Köszi!2014. nov. 18. 20:00
11/12 anonim válasza:
Én sem nagyon értettem mit szeretnél ezzel a kérdéssel. A smink káros, és szaunában mindenképp lefolyik és még a bőrödnek is rosszat tesz. De szerintem ezt te is tudod. Szaunába nem szórakozni jár az ember, ha te ezért mennél akkor inkább hagyd ki. Én is járok, mert van a házunkban, egészséges, szép tőle a bőröm, soha senkit nem láttam még sminkkel bemenni, mert nem szépségverseny, még a full aknés bőrű lány is lemossa előtte a sminket magáról. Mert van esze, és tudja milyen káros lenne sminkkel szaunázni. Küldtél nekem egy képet, az alapján azt mondhatom, hogy smink nélkül sokkal jobban nézhetsz ki, szóval azt sem értem egyáltalán minek?! Te vagy az a típusú lány, akit nem szebbé tesz, hanem inkább ront rajta a smink. Ahogy a mű kékesfekete hajszín is. Egyáltalán nem illik a bőröd és szemed színéhez. És nem sértésből mondom, mindezek nélkül egy szép lány lennél. Így csak átlagos vagy, akinek nincs túl jó ízlése, vagy nem tudja mi áll neki jól.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, semmiképpen nem fogok semilyen sminket fel tenni 😊
2014. nov. 18. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!