Szerintetek lehet sminkkel szaunában menni, ha igen milyennel?
Ha csak sminkkel nézel ki jól akkor az elég ciki. Többet kéne arcápolással foglalkozni és kevesebbet a sminkeléssel.
A szaunában mindenféle smink le fog folyni.
... es amugy mit szeretnel? Tanacsot, vagy egyutterzo szavakat, hogy igenis, menj csak sminkkel szaunaba, mert mindenkepp csakis sminkkel lehet emberek kozott megjelenni...?
Tok mindegy mit kensz magadra, le fog folyni, es ugy fogsz kinezni mint egy pandaba oltott horrorbohoc. Csinald csak, csak ne sertodj meg, ha kirohognek.
Mivel azt hiaba is mondanam, hogy a smink nem tesz tul jot a borodnek, ha a 90+ fokos levegoben beleeg, nem is mondom.
szaunába semmiképp se sminkelj. se szemfesték se alapozó. lefolyik, a bőrre káros ezen a magas hőfokon, ez pont ellentétes a szauna egészséges jellegével. sokan még fürdőruhát se vesznek fel...
sztem a barátaid nagyon furának találnák ha sminkben mennél szaunázni.
sztem ha az ember a barátaival uszodába, strandra, vagy szaunába megy, akkor bele kell törődnie hogy oda nem fog sminkelni meg fullosra kicsípni magát, viszont a többiek se fogják, ezért nincs is sok értelme.
de ha mindenképp nagyon zavar, h nem sminkelhetsz, akkor csináltass műszempillát, az még nem akkora nagy változás, a sminktetoválás lenne a másik ötletem dehát az csak 1 alkalom miatt elég hülyeség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!