Van itt olyan aki bio hajfestékkel festi a haját? Milyennel? Én a Khadi-t és a Logona-t néztem, de rettentő macerás?
Figyelt kérdés
Nem tudtok véletlenül olyan bio hajfestéket ami nem tényleg bio?2013. nov. 12. 16:08
1/4 A kérdező kommentje:
..... és nincs sok macera vele?
2013. nov. 12. 16:09
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg ezt ismeri valaki?
HAIRWONDER COLOUR & CARE
2013. nov. 12. 16:19
3/4 anonim válasza:
hennával festem, végül is ez a legbióbb festék.
Miért lenne macerás? kikeverem 3 perc alatt egy kis teával, felkenem, miután felkentem meg nem kell egy helyben ülnöm, teszem otthon a dolgomat. Lemosom+balzsamozom 20 perc. Ennyi időt nem sajnálok magamtól.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, kinek mi a macera. :) Én eddig hab állagú festéket használta, azzal egyszerűen megtudtam én is festeni magamnak a hosszú hajamat, ezek meg ecsetesek, hátul, hogy kenem be ecsettel, sehogy, mert nem látom. Az a baj ezekkel a növényi hajfestékekkel, hogy nem mindenkinek fogja be a haját, ezért is dilemma. Én kb. 20 éve festem feketére a hajam, csak most már nagyon őszülök és kérdés, hogy a henna befogja-e ....
2013. nov. 12. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!