Tablófotózásra mennyire sminkeljem ki magam?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 22:00
11/18 anonim válasza:
Én csak egy "mindennapi" sminket dobtam fel, meg beszárítottam a hajamat, a szalagavató
után még nem akartam erre is költeni pluszban! De nálunk is voltak olyanok, akik sminkes, fodrász... véleményem szerint tiszta hülyeség, úgysem fogsz annyira látszani meg egy tablót nem nézegetnek az emberek egyfolytában!
Aztán a fotózás után mindent kiretusáltak, végeredményben még sápadt is lett kicsit az arcom! :(
19/L
12/18 anonim válasza:
Vigyázz, max szolid smink! A retusálás meg egy jó dolog, csak mindenkinek ugyanolyan p*csa feje lesz tőle, amikor túlzásba viszik. Szóval, ha magadat akarod látni a képen, akkor pl rászólnék a helyedben a fotósra, hogy csak gyenge retusálást kérsz... van akit meg se lehet ismerni, annyira "kijavítják"
13/18 anonim válasza:
Már az elején írhattad volna, hogy általános sulis vagy középsulis tablófotózásra mész-e...
Mert mondjuk egy általános sulis inkább viccesen néz ki felnőttesebb sminkbe..
14/18 maundrel válasza:
nekünk anno csak annyit mondott a töri tanárunk hogy ne vigyünk túlzásba semmit, mivel minket kell hogy lefényképezzenek, nem egy idegent. (lehet hogy hülyén fogalmaztam) Szóval hogy önmagad legyél a képen... ha pl a hétköznapokon egyáltalán nem sminkelsz akkor nem vigyél fel túl erős sminket..legyél természetes hogy felismerjenek a képen.
15/18 anonim válasza:
Szerintem ha hétköznap fested magad, csináld meg most is ugyanolyanra (vagy max lehet egy kicsit elegánsabb), ha pedig eddig nem sminkelted magad, most se tedd (max egy natúr sminket aánlok)! Én a frizurámon és a sminkemen se változtattam, olyan volt, mint általában. Sokkal jobb, ha felismernek az emberek (és te is magad).
16/18 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon szolidan. Esetleg,ha minden nap erős sminket hordasz akkor ahogyan suliba is jársz.Az elég gáz, ha valakit nem lehet felismeri a tablón. Én rengeteg ilyennel találkoztam már.
17/18 A kérdező kommentje:
középiskolai tablófotózás lesz
2010. jan. 29. 22:34
18/18 A kérdező kommentje:
és köszi az eddigi válaszokat :)
2010. jan. 29. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!