Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tablófotózásra mennyire...

Tablófotózásra mennyire sminkeljem ki magam?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csináltasd meg egy kozmetikussal. Ő tudni fogja mi az alkalomra illő, és nem is egy megfizethetetlen dolog. Egy iylen alkalomba belefér. Én nem kísérleteznék otthoni sminkkel, ez a fénykép olyan maradandó.
2010. jan. 27. 22:02
 2/18 anonim ***** válasza:
48%

fekete-fehér vagy színes lesz?

1 jó tanács: othhon próbáld ki hogy néz ki a sminked, ha fekete-fehér képen van.

2010. jan. 27. 22:05
 3/18 A kérdező kommentje:
színes lesz
2010. jan. 27. 22:11
 4/18 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy kihúzom feketére a szemem, meg rózsaszín szájfény, csak nem tudom, mennyire húzzam ki a szemem, meg hogy kell-e púder, pirosító, stb
2010. jan. 27. 22:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Visszafogott sminket javasolnék, semmiképp se vidd túlzásba.
2010. jan. 27. 22:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
a tablóképeken 99%-ban retusálják, így a bőrhibáid nem fognak látszani, mert photoshoppal eltüntetik. sőt, nekünk még arcpírt is varázsoltak a fejünkre anno:D h ne tűnjünk olyan játékbabáknak. szóval sztem az alapozót és a pirosítot mellőzheted nyugodtan.
2010. jan. 27. 22:27
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sminkessel csináltattam, de nálunk úgy volt, hogy a fotós hívta, hogy aki akar magának sminket, az csináltathat ott helyben fotózás előtt. Szerintem ha alapból nem vagy olyan sminkelős, akkor nem érdemes nagyon kifestened magad. Én még a hajamat se csináltattam meg fodrászal, mert azt akartam, hogy a tablóképen saját magamat lássam, ne valami műfrizurás, agyonmázolt libát, aki nem is hasonlít rám :)
2010. jan. 27. 22:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem sminkeltem előtte.Teljesen kiretusálták,pirosító és szájfény is lett rajta :)
2010. jan. 27. 22:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

Gondolom középiskolai tablófotózás lesz.Szerintem azért sminkeld ki magad,még akkoris ha kiretusálják a képet.És nem kell sminkeshez menni,magadnak otthon is megtudod csinálni.Alapozó,fekete szemceruzával kiemeled a szemed,egy kis spirál,és szájfény.Ennyi bőven elég,és nem tűnsz műmacának,hanem csak kiemelted az arcod szépségét.A hajaddal meg nehogy elmenj fodrászhoz,bőven jó hogyha megmosod,majd kivasalod,vagy begöndöríted.Értelemszerűen ha eddig vasalva hordtad a hajad,tehetsz bele néhány loknit,de ne csinálj "Soma fejet" magadnak:DHa pedig göndör,hullámos hajad van,vasald ki jó egyenesre.Esetleg elöl feltűzheted a frufrudat,egy kis lakk,és kész is.

2010. jan. 27. 22:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én tök szépre kifestettem a szemem, hát nem leszedték az egészet?

Alapozót, púdert viszont nem tettem, mert épp úgyis teljesen ki voltam pattogva, teljesen nem takarta volna ki, úgyhogy jó foltos lett a kép. Mármint a eredeti, mert azt meg nagyon szépre megcsinálták :)

Szerintem kb felesleges sminkelni, a frizura meg pláne, az hátul van úgyis, tehát a képen nem fog látszani. Csak 30 év múlva röhögni fognak az akkori lányok az idióta "régi" divaton. Kibontott hajjal, max kicsi sminkkel tuti szép leszel.

Na meg oda lehet menni a fotóshoz és kérni, hogy retusáljanak rád sminket, akármit :)

2010. jan. 27. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!