Tablófotózásra mennyire sminkeljem ki magam?
fekete-fehér vagy színes lesz?
1 jó tanács: othhon próbáld ki hogy néz ki a sminked, ha fekete-fehér képen van.
Szia:)
Gondolom középiskolai tablófotózás lesz.Szerintem azért sminkeld ki magad,még akkoris ha kiretusálják a képet.És nem kell sminkeshez menni,magadnak otthon is megtudod csinálni.Alapozó,fekete szemceruzával kiemeled a szemed,egy kis spirál,és szájfény.Ennyi bőven elég,és nem tűnsz műmacának,hanem csak kiemelted az arcod szépségét.A hajaddal meg nehogy elmenj fodrászhoz,bőven jó hogyha megmosod,majd kivasalod,vagy begöndöríted.Értelemszerűen ha eddig vasalva hordtad a hajad,tehetsz bele néhány loknit,de ne csinálj "Soma fejet" magadnak:DHa pedig göndör,hullámos hajad van,vasald ki jó egyenesre.Esetleg elöl feltűzheted a frufrudat,egy kis lakk,és kész is.
Én tök szépre kifestettem a szemem, hát nem leszedték az egészet?
Alapozót, púdert viszont nem tettem, mert épp úgyis teljesen ki voltam pattogva, teljesen nem takarta volna ki, úgyhogy jó foltos lett a kép. Mármint a eredeti, mert azt meg nagyon szépre megcsinálták :)
Szerintem kb felesleges sminkelni, a frizura meg pláne, az hátul van úgyis, tehát a képen nem fog látszani. Csak 30 év múlva röhögni fognak az akkori lányok az idióta "régi" divaton. Kibontott hajjal, max kicsi sminkkel tuti szép leszel.
Na meg oda lehet menni a fotóshoz és kérni, hogy retusáljanak rád sminket, akármit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!