Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg jók az avonos szemceru...

Tényleg jók az avonos szemceruzák?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem 2 féle van van egy oylan hogy igy csavargatni kell és akkor kijön az a "ceruza" nah az valami nagyon jó egész nap nem folyik el meg semmiii látszik a szememen minden... De a sima az nem olyan jó
2010. jan. 27. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hát az én anyukám avon tanácsadó, de teljesen elfogulatlanul írom, hogy jók. Évek óta én is azt használom, és ahányszor más milyen volt kéznél megbántam. Az elözőhöz csatlakozva, a puha ceruzát én is jobbnak találom, már csak mert kényelmesebb is. De a sima sem sokkal rosszabb!
2010. jan. 27. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia én tanácsadónő vagyok.A szemceruzákat nagyon szeretem mert tartósak és élénk a színük.Bár a Color Trendes nem olyan jó de hát mit vársz 400forintért?Na meg a CT termékeket tiniknek találták ki és őnáluk nem igazán fontos még ez.Tehát tudom ajánlani neked a többi Avonos szemcerkát:D
2010. jan. 27. 19:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Valaki rendelt már ilyen szemceruzát avonból esetleg? [link]

2010. jan. 27. 19:06
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem feketében meg lilában is van ilyen satírozós végű és egész jók! tartós meg könnyű bánni vele. mármint nem kell 200szor elhúzni egy helyen h látszon. :)
2010. jan. 27. 19:58
 6/13 anonim ***** válasza:
A kicsavarós hegyű jó, nem folyik el, tart is. A többi nem.
2010. jan. 27. 22:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt használom, amit belinkeltél, és nem kellene más. Ez a legjobb, tartós, egésznap ott marad a heylén. Érdemes megvenni. De a scavarós is volt előtte, azok is kifogástalanok voltak.
2010. jan. 29. 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:

nekem nem váltak be. volt egy tök szép lila, kifestettem a szemem. tök homályosan láttam utána és bekönnyezett a szemem.

megpróbáltam egy másfajtát az meg két perc alatt lekenődött.

szóval én nem ajánlom

2010. febr. 28. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Fura nekem meg pont a CT vált be mert én is rendeltem azt a satirózosat és nem volt hajlandó fogni...semmi színe nem volt!persze lehet h csak nekem rossz a szemem:P
2010. márc. 20. 21:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsavarós van, azt nagyo szeretem, tartós, könnyű vele dolgozni, és jó puha. Meg sokáig elég. :)
2010. ápr. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!