Ciki az avonos rózsaszínű válltáska?
2011. aug. 16. 18:42
1/9 anonim válasza:
Minden harmadik csajon ilyet látni. Ultra gáz.
2/9 anonim válasza:
Én még senkin nem láttam ilyet....szerintem egyáltalán nem gáz
3/9 anonim válasza:
én most láttam először ilyen táskát...:D szóval nem hinném, hogy olyan sokan hordják! ha neked tetszik a pink szín, akkor hajrá, de nekem nem tetszik a színe!
5/9 anonim válasza:
szerintem meg klassz!! és még senkin se láttam....
6/9 anonim válasza:
úristen :| én ilyet biztos nem hordanék! a színe is csúnya meg az egész úgy ahogy van :D
7/9 A kérdező kommentje:
akkor te ne hord!
Most kaptam meg és jól néz ki! Szürke-rózsaszín,nem az a rikíttó!
2011. aug. 17. 15:40
8/9 anonim válasza:
nekem tetszik nem ciki mellesleg a lényeg h tetszik ne érdekeljen más véleménye ha valakinek nem tetszik tartsa meg a véleményét
9/9 anonim válasza:
ha zavar az a válasz amelyben elmondják h nem tetszik a táska, minek teszed fel a kérdést? Véleményt kérdeztél, és ő segítségképpen elmondta....hát grat-,-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!