Cunciii kérdése:
Little black dress parfüm rajtam miért nem tartós? Másokon meg igen.
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 11:33
1/4 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Rajtam sem tartós,pedig fújtam már euhára,hajba mindenhova...:\ de nekem ez az Avonos parfümök többségére igaz,egyedül a Passion Dance az ami nagyon nagyon tartós,de cserébe legalább olyan büdös is.:D
2/4 anonim válasza:
Tartós az, hidd el. Én is úgy vagyok vele hogy 1-2 óra múlva nem érzem magamon. De nem fújtam be magam. Majd 6 óra múlva találkozok valakivel és mondja milyen jó illatom van. Én meg nem értem miről beszél. Érződik az még, csak megszokod és te nem érzed magadon.
3/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom lehetséges :) köszi a válaszokat :)
2014. nov. 3. 08:17
4/4 anonim válasza:
Szia!
Próbáld ki a Bargello illatait. Ez egy török cég, vannak saját illatai, és ismertebb illatokat is csinál. A little black dress változata is megvan. Mivel eau de parfüm magasabb az illóolajtartalma (18-25% között van) , ezért érdemes lenne kipróbálni ezt a fajtát. Amit én használok még fürdés után is érzem, de persze ez egyénenként változó. Az üzletben tesztelni is tudod. Magadra fújod, és ha elégedett vagy 1-2-3-x nap múlva visszamész és megveheted. 55 ml 4590 FT. Az Arany János utcában találod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!