Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek a jó megjelenéshez...

Szerintetek a jó megjelenéshez szükséges egy finom illatú parfüm?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok :) arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy legyen parfüm magatokon? Vagy pedig elég egy dezodor spray? :)

2014. okt. 30. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon fontosnak tartom!16 éves koromban kaptam az első igazi parfümömet,azóta is imádom őket. :D

Minden nap teszek fel magara,a reggeli rutin része.

Jelenleg 4 db parfümöm van,amit imádok és használok is.

Fontos számomra a minőség.Szóval ezeknek darabja 20-50 ezer forint között van.

26/N

2014. okt. 30. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem szükséges. Én pl. sosem használok, mert rosszul vagyok tőlük - szó szerint, mert megfájdul a fejem, tökmindegy, hogy az milyen típusú illat. Másokon sem bírom.

Érdekes, mert a dezodorok illatától nincs bajom...

2014. okt. 30. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is szoktam minden nap parfümöt fújni magamra, szerintem fontos. Még ha mondjuk én meg is szokom az illatát napközben és nem annyira érzem, azért mások érzik. Csak 2-3 félét szoktam használni, nem drágákat, a középkategóriásakat. :) 18/L
2014. okt. 30. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
parfum nelkul meztelennek erzem magam, kb 15 parfumom van, mostanaban azert sajnaloma penzt a dragabb darabokra, amiota gyerekem van,Pl Chanel ... :(
2014. okt. 30. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem szükséges :) aki elmegy mellettem, és érzem, hogy használt, max annyit jegyzek meg magamban, hogy "hm de jó illata van", de amúgy nem érdekel. ettől nem lesz senki se több, se kevesebb szerintem

én nem régóta, talán 1-2 éve használok, de van sokféle, mert anyukám avonozik. néha itthon is befújom magam :D

21/L

2014. okt. 31. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!