Mi a különbség illatban a Guerlain la petit robe noir 2012 edp és edt között?
Nem tartósságban mert tudom hogy az edp töményebb hanem illatban melyik a finomabb egyszer kipróbáltam azóta vágyom rá de nem emlékszem melyik volt az edt vagy az edp-je.kinek van ilyen és online parfümériából netről honnan érdemes rendelni?
Vagy még a Katy perry meow parfümje jöhetne szóba.árban olcsóbb..vaníliás illatokat szeretnék.de ebben meg sajnos nincs pacsuli..valami hasonló guerlainhoz árban olcsóbbat tudtok mondani?
Egyik kedvenc parfümöm :)
Mindkettőben megvan az a fincsi cseresznyés, pacsulis, rózsás fő vonal, de amíg az edp inkább a nehezebb, vaníliás-mandulás-púderes-tonkababos-piros bogyós-likőrös irányba megy el, addig ez az edt-ben ez az irány egyáltalán nincs jelen. Az edt jóval könnyebb, gyümölcsösebb - itt a cseresznye-rózsa-pacsuli hármas mellé fehér virágos-zöld, friss jegyeket tettek. Az alma is sokkal jobban érezhető benne, mint az edp-ben. Azért egy kis ámbrás füstösség itt is jelen van, de nem olyan nehéz, mint az edp.
Az edp-t inkább hűvösebb időre ajánlanám, az edt-t meg melegebbre.
Ahonnan én szoktam rendelni: iparfumeria.hu, parfum.hu, illatfelho.hu, elitparfum.hu. Illetve most lesz hamarosan a Joy napok, nézd meg, hátha a 20%-os kuponnal is megéri megvenni pl a Müllerben vagy Douglasban.
A Miss Dior a másik nagy kedvenc, de a Petite robe noirtól nagyon távol áll. Inkább pacsulis-mandarinos, rajtam már-már tisztaságillatúan jázminos. A Coco mademoisellhez sokkal közelebb áll az új változat. Az eredeti Miss Dior (akkor még Cherie-nek hívták) inkább likőrös jellegű volt, a legújabb formuláció sokkal egyszerűbb, letisztultabb, nekem személy szerint sokkal jobban is tetszik.
A Katy Perry Meow-hoz nem volt szerencsém még, de a leírás és vélemények alapján egy nyálcsorgatóan fincsi vaníliás-gyümölcsös-pillecukros illatnak képzelem. Sok pozitív véleményt kapott.
Köszönöm a hosszú leírást. Igen szerintem is. Egyszer próbáltam ki magamon azóta beleszerettem a robe noir-t.Csak sajnos a pénztárcám nem engedi..vagyis spórolnom kell.:(
De amint lesz rá keret megveszem.Van csak sajnálok annyit kiadni érte.Tudom hogy ér annyit,de most hogy már minden nagyon drága bekell osztani a pénzt. Ezért rendeltem meg a KAty PErry Meow-ot sokkal olcsóbb és finom is lehet. A Purr már megvan!Azt is imádom. :) Meg Anna Sui-sat is rendeltem. Remélem az is finom lesz bár az csak 4ml.XD
Nekem amúgy a vaníliás füstös gyümölcsös illatok nagyon bejönnek. A Coco Madm. is nagyon szexi. Nem szeretem a túl likőrös alkoholos illatokat legyen édes de ne alkoholos.
Szerinted az ilyen utánzat parfümök mennyire hasonlítanak az eredetihez nem mertem olyat venni.Csak kíváncsi vagyok.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!