Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a különbség a BB krém és a...

Mi a különbség a BB krém és a CC krém között?

Figyelt kérdés

2014. okt. 14. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha alapozni akarsz normálisat vegyél ne ilyen szarokat. :D
2014. okt. 14. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi, az alapozó/BB/CC/színezett hidratáló mind mind mind ugyanaz csak más marketinggel. Van amelyik jobban fed, van amelyik kevésbé, tudok olyan BB-amit jobban fed mint némelyik alapozó stb.
2014. okt. 14. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A CC többet tud, de kréme válogatja, ezért nem is írok példát. Az első választ meg ne vedd komolyan: sokkal jobbat teszel a bőrödnek, ha pl. BB krémet használsz, mint ha alapozót. A krém táplál ÉS fed, az alapozó CSAK fed.
2014. okt. 14. 23:56
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Ne keverjük a szezont a fazonnal. Próbáltam már BB-krémet és pont az állaga miatt kb lehetetlenné teszi hogy bárminemű sminktermékkel (értsd szemhéjpúder pl) együtt használd úgy hogy normális végeredményt érj el. :D Ezért nem dolgoznak sminkesek sem ilyen marketing által feltuningolt szarokkal. Az meg hogy mi tesz jót a bőrödnek... Ha minőségi dolgokat használsz rendeltetésszerűen, a mai termékektől semmi bajod nem lesz...
2014. okt. 15. 00:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Az alapozó meg a BB krém teljesen másra való sztem.

Hétköznap, suliba, esetenként munkahelyre tökéletesen elég a BB krém krém. Olyankor úgyse használsz csak egy szempillaspirált, rúzst.

Aztán amikor vmi olyan helyre mész ahol igényesen kell kinézni, mondjuk vacsorázni valakivel, bulizni vagy esetleg munkahelye ezn elvárás akkor értelemszerűen alapozó, és akkor jöhet a szemhéjfesték pirosító meg amit csak akarsz. A fedése is jobb (persze ez változó, de _általában_ a minőségi alapozók fedése sokkal jobb), tartósabb, nem folyik el, nem izzadod le, és még sorolhatnám.

Ja és amúgy minőségi alapozók nem olyan károsak a bőrre, a legtöbb már UV védelemmel ellátott, köztudottan az UV öregíti a legjobban a bőrt.

A BB és CC között a különbség pedig amit már korábban leírtak h a BB inkább krém míg a CC közelít az alapozóhoz de annyira változó az egyes márkáknál hogy ez inkább marketinghúzás sztem.

2014. okt. 15. 12:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Még nem sminkelem magamat,mert csak 12 és fél éves vagyok.
2014. okt. 15. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Arra viszont bőven elegek ezek is! Felesleges sminkelned ilyen fiatalon. Én arra akartam célozni az első kommentemmel amit z utolsó leírt. Ha sminkelni akar valaki (minőségi sminket) ahhoz nem jó BB-krém.
2014. okt. 17. 17:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. okt. 20. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!