A Miss Sporty, Newyork Color, Essence alapozói mennyire jók? Megéri megvenni őket?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 21:42
1/7 anonim válasza:
Nem igazán. Max Factor vagy Astor. Az alapozók itt kezdődnek.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem és a Maybelline ,Catrice alapozói?
2014. okt. 27. 22:06
3/7 anonim válasza:
Nekem mindhárom fajta volt már.
Az Essence-ből habállagúm volt; nagyon szép volt a fedése, szerettem, viszont valamiért egy idő után kezdett besárgulni a színe, ami nem volt kellemes látvány a hófehér bőrömön, ezért lemondtam róla.
NYC-ből mattító alapozóm volt; különösebben nem tud semmi extrát, de nem is volt rossz. Nekem bevált. Azért szerettem, mert volt belőle kellőképp világos árnyalat.
A Miss Sporty-tól eleinte féltem, de le volt árazva, szóval megvettem. Nem tudom már a nevét, nyomós tubusos, mattítós alapozó volt. Nagyon kellemesen csalódtam benne! Jó volt a színe is, a kiszerelése is, és jól is fedett.
4/7 anonim válasza:
A Catrice All Mat plus nagyon jó és a Maybelline Mousee Bb krém is. Olcsó és jó minőségű, jó fedésű. Pedig olyan alapozók is vannak a polcomon, amik 5x annyiba kerülnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Nekem Kombinált bőröm van és sokszor hámlik meg nagyon vilagos a tónusa pedig rózsaszínes.
2014. okt. 28. 14:52
6/7 anonim válasza:
#1es vagyok. A Maybelline is jó, de ha elfogadsz egy tanácsot, alapozó helyett ajánlanám inkább Neked a MaxFactor CC krémjét, tökéletesen fed, nagyon szép, természetes színei vannak, nem az a besárgulós fajta cucc. Nem bántam meg, mikor ezer féle alapozó után inkább ezt próbáltam ki, azóta is csak ezt használom. Az ára nem olyan tré, és mindennapos használat mellett is kitart jó 2 hónapig, ha nem több. Persze ez csak az én véleményem. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi akkor megnézem a Cc krémet 😊
2014. okt. 29. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!