Az Essence Lash Princess szempillaspirál hipoallergén?
Valójában ez csak egy reklámfogás, ha valamire ráírják, hogy hypoallergen. Mert az a valami is készül valamiből. És ha te pont azok közül az összetevők közül vagy allergiás valamire, akkor lehet a termék über-hipoallergén vagy giga-mega hipoallergén, te akkor is allergiás leszel rá.
Hidd el, hogy számtalan olyan szempillaspirál létezik, amire nincs ráírva, hogy hypoallergen, de mivel nem tartalmaz olyan összetevőt, amire allergiás lehetnél, ezért az is totál be fog válni, mégha nincs is ráírva, a varázsszó: hypoallergen :-)
Remélem tudtam segíteni.
Az 1-esnek teljesen igaza van! Egyszer vettem egy szempillaspirált, amire az volt írja, hogy hipoallergén. De volt benne egy összetevő valószínű, amire allergiás voltam és mindig piros lett a szemfehérjém.
Utána vettem egy másik szempillaspirált, amire nem volt ráírva, hogy hipoallergén és nem is mondta senki, hogy az. Tök más összetevői voltam (néhányat kivéve), viszont ettől nem lett piros a szemfehérjém.
Szóval teljesen igaz, hogy ez az egész csak reklámfogás. Szerintem ki kell próbálni és ami beválik. Valakinek ez, valakinek meg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!