Paulina12 kérdése:
Melyik szempillaspirál a legjobb?
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 20:23
1/11 anonim válasza:
ezt azért nehéz lenne megmondani
nekem a maybellines bejött meg az ilyen híresebb márkák valószínűleg jók lesznek
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönööm a választ!! :)
2014. okt. 17. 22:03
3/11 anonim válasza:
az én kedvencem a l'oreal false wings. de nehéz olyat mondani, hogy 'legjobb', mert mindenkinek más jön be plusz mindenki mást keres egy szempillaspirálban. lehet, hogy neked az a fontos, hogy dúsítson, másnak, hogy hosszabbítson stb. próbálgass többfélét.
5/11 anonim válasza:
Szerintem felesleges 4-5000 Ft-ot kiadni egy spirálért.
Lovely Curling Pump up nagyon jó :)
Essence dúsító spiráljai sem rosszak...
6/11 anonim válasza:
Az alacsonyabb árkategóriájúak közül az Essence Lash Princess szempillaspirált ajánlom! :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszii mindenkinek a választ!! :)
2014. okt. 18. 16:25
8/11 anonim válasza:
Én eddig legjobban az Essence-Get big eyes! szempillaspirálját szerettem:) Könnyű lemosni és egyre szebb eredményt kapunk, ahogy szárad be a spirál.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2014. okt. 23. 19:46
10/11 anonim válasza:
Nekem a MAX FACTOR clump defy vált be igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!