Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az essence alapozók vannak...

Az essence alapozók vannak olyan jók mint, a max factor alapozói?

Figyelt kérdés
Max factort használok,és egyik ismerősöm azt állítja az essence vagy 3 ezer forinttal olcsóbb és tényleg van olyan jó Megéri azt vennem? És ha igen melyiket?
2009. szept. 24. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Max factor vs. Essence ?? :DD

egyértelmű hogy az Max factor fényévekre van az essence-től

szerintem :D

2009. szept. 25. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem használtam még Essence alapozót, de azt tudom, hogy a Max Factor és egyéb "nagy" márkáknál inkább a márkanevet és az állatkisérletek költségeit kell kifizetni egy termék megvásárlásakor, mint a minőséget. Természetesen a modern technikájukkal azok a cégek nagy valószínűséggel valamivel jobb minőségű termékeket gyártanak, de nem egyszer találkoztam azzal a helyzettel, hogy a drága márkás terméknél sokkal jobb minőségű volt az olcsó. Például vettem 2300Ft-ért egy Rimmel dúsító és vízálló spirált, de lótúró a S-he dúsító, vízálló spiráljához képest, aminek az egyik vége fehér alapozóspirál és kb. 1200Ft-ba került. És sorolhatnék még 1-2 esetet...

Kb. 900Ft egy Essence alapozó, ha nem sajnálod a pénzt egy kis kísérletezésre, akkor próbáld ki. Szerintem kérdezd meg az ismerősödet, hogy neki melyik típusú vált be és azt próbáld ki.

L20

2009. szept. 27. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Jajj köszi szépen!!
2009. szept. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!