Az essence alapozók vannak olyan jók mint, a max factor alapozói?
Max factor vs. Essence ?? :DD
egyértelmű hogy az Max factor fényévekre van az essence-től
szerintem :D
Nem használtam még Essence alapozót, de azt tudom, hogy a Max Factor és egyéb "nagy" márkáknál inkább a márkanevet és az állatkisérletek költségeit kell kifizetni egy termék megvásárlásakor, mint a minőséget. Természetesen a modern technikájukkal azok a cégek nagy valószínűséggel valamivel jobb minőségű termékeket gyártanak, de nem egyszer találkoztam azzal a helyzettel, hogy a drága márkás terméknél sokkal jobb minőségű volt az olcsó. Például vettem 2300Ft-ért egy Rimmel dúsító és vízálló spirált, de lótúró a S-he dúsító, vízálló spiráljához képest, aminek az egyik vége fehér alapozóspirál és kb. 1200Ft-ba került. És sorolhatnék még 1-2 esetet...
Kb. 900Ft egy Essence alapozó, ha nem sajnálod a pénzt egy kis kísérletezésre, akkor próbáld ki. Szerintem kérdezd meg az ismerősödet, hogy neki melyik típusú vált be és azt próbáld ki.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!