Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért néznek le emiatt?

Miért néznek le emiatt?

Figyelt kérdés
Szőke lány vagyok[festett], van műkörmöm, járok szoliba, és mindig kivagyok eléggé erőteljesen sminkelve, márkás cuccokban járok, és csinos is vagyok, bár ezt csak a visszajelzésekből gondolom, mindeközben pedig a város legjobb gimijébe járok. Mégis sokan hülye p*csának tartanak. Ez miért van? A külső alapján honnan veszik mennyi eszem van?
2010. jan. 25. 17:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

18:51-es, te pont az irigy oldalt képviseled, úgy érzem.

Kira

2010. jan. 29. 21:55
 22/28 anonim ***** válasza:
56%

1.és 6.vok.: Kiarának üzenem h én nálam alap a havi kozmetikus (arctisztitás,szempilla-szemöldökfestés), gyanta

heti 1 szoli(szeretem a barnás bőrt mivel mediterrán tipus vok)

festem a hajam barnásfeketére (alapból középbarna a hajam de sztem így jobban nézek ki):)

járok körmöshöz is,szeretem a francia manikűrt mi van még...ja,ruhák: havonta veszek ruhákat nem sokat csak ami ugy érzem h kell belepasszintani a ruhatárba...szeretem a szexis,nőcis darabokat.Ja,és cipő meg csizmamániás vagyok imádom a magassarkút :)

edzés: hetente 2 szer aerobik vagy fitnesz,néha táncolni is járok.Szeretem a fincsi gyümölcsös testépolókat állandóan kenem magam,sztem fontos a jólápoltsághoz a pihe puha bőr is.

a napi smink alap,csak akkor nem teszek ha nem megyek sehová,persze ha bulizni megyek akkor persze kiteszek magamért még jobban :)

ennyi jutott eszembe hirtelen,nem tom mire vagy még kíváncsi :)

2010. jan. 30. 02:28
 23/28 anonim ***** válasza:

Hát igen, én teljesen az irigy oldalt képviselem. :D

Jó, hogy odaírtad, "úgy érzed". ;)

2010. jan. 30. 11:13
 24/28 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem ilyesmire miért lenne egy enélkül is csinos nő irígy. Bizonyára vannak olyanok akik irígykednek, de nemhiszem, hogy azért vagytok kinevetve.Én nem értek ehhez leszarom ki mit hord, ami jól esik neki azt.Mire vagytok ennyire önteltek? Úgy csinál az összes ilyen műlány mintha a hajfestés egy olyan kiváltság lenne ami csak a "kiválasztottaknak" adathat meg, és akik fikáznak titeket azok nem teheti meg.Hülyeség.Mindenkit néznek ki életében valamiért.Miért csináltok úgy mintha ez egy kiváltság lenne?Hajat festeni meg szétsminkelni magát nem tudja bárki?Szerintem, ha nem több mint egy milliárd nő csinálja ezt akkor egy se.Addig nincs gond amég, ehhez a külsőhöz nem jár ostobaság és egoista gondolkodásmód, de sajnos az a tapasztalatom, hogy a legtöbb ilyen lánynak már nincs nagyon más célja az életében csak, hogy jól nézzen ki a saját elképzelése szerint, és egy buta irreális egostia gondolatmenet.Azzal semmi gond nincs, ha valaki ad magára azzal annál inkább, hogyha erről szól az élete, hogy azt figyeli mások mikor nevetik ki a külseje miatt, holott lehet nem is ez a gond.Kedves kérdező lássuk be az, hogy melyik iskolába jársz a mai világban semmi olyasmit nem jelent, hogy tudsz is valamit.Jó jegyeket is tud bárki szerezni(talán a fogyatékosok nem), de ha egy kicsit is értelmesebb embernek tartanád magad, ez a kérdés felse merült volna benned.Onnan veszik mennyi eszed van, hogy látszólag erről szól az életed.Lehet, hogy nem így van, de mások ezt látják.
2010. jan. 30. 12:50
 25/28 anonim válasza:
100%

Hát, hogyha így nézel ki ahogy leírtad, akkor tényleg egy hülye p*csa vagy.bocsi

az igazi szépség belül van nem a műszempillán, ezt észrevehetnéd

2010. jan. 30. 18:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Igen,akinek műszempillája van az csak hülye lehet.Ennyi sötét embert egy rakáson.
2010. jan. 31. 20:14
 27/28 anonim válasza:

Ahogy írsz magadról, kiderül, hogy neked nagyon fontos a külső, a külsőségek, nem vagy megelégedve az eredetival, ezért van festett hajad, MŰkörmöd, MŰszempillád, stb.

Ezzel mind addig nincs is baj, amíg nem kapnak a külsőségek túlsúlyt az életedben. Pl csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit. Pl annak a srácnak D&G napszemüvege van, akkor csak jó arc lehet, annak a másiknak nincs, akkor biztos egy köcsög.

A külsőségek alapján viszon _csak_ helytelenül lehet dönteni, ezért gondolják sokan az ilyen nőkről, hogy agyatlanok.

2010. máj. 5. 12:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is hasonló "kategóriájú" lány vagyok mint te. Engem is lenéz az összes irigy p*csa és szerintem szánalmasak. Látják hogy sokkal jobbak vagyunk náluk és ezért viselkednek így. Szánalmasak. Én csak nevetek rajtuk, mert csak szeretnének a helyünkben lenni, de persze nem tesznek semmit a külsejük érdekében, nem kelnek hajnali 4kor hogy fussanak, nem edzenek heti 3 alkalommal, nem fordítanak időt sminkre, hajra. Innentől kezdve nem tudom miért irigykednek, talán foglalkozni kéne kicsit a saját külsejükkel is és nem lennének ilyen féltékenyek a szép nőkre. Én is egy nagyon neves suliba járok, osztályelső vagyok, akik ismernek hogy teljesen normális vagyok az emberekkel, nem vagyok elszállva. Én mondjuk kifejezetten szeretem amikor beszélgetek azokkal akik buta libának tartottak, majd az első pár megnyílvánulásom után leesik az álluk hogy: "Jéé ez a lány nem buta, sőt.."
2010. szept. 20. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!