Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért néznek le emiatt?

Miért néznek le emiatt?

Figyelt kérdés
Szőke lány vagyok[festett], van műkörmöm, járok szoliba, és mindig kivagyok eléggé erőteljesen sminkelve, márkás cuccokban járok, és csinos is vagyok, bár ezt csak a visszajelzésekből gondolom, mindeközben pedig a város legjobb gimijébe járok. Mégis sokan hülye p*csának tartanak. Ez miért van? A külső alapján honnan veszik mennyi eszem van?
2010. jan. 25. 17:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
43%
Én is hasonlóan nézek ki,csak nekem fekete festett a hajam,a többi stimmel :). Hozzád hasonlóan kedvelem a csajszis dolgokat..:) Én egyetemre járok,most vagyok elsős és kaptam már pár beszólást mert sokan nem nézik ki belölem hogy eszem is van. Hülyék az emberek,nem kell velük foglakozni. Csak kategóriákban gondolkoznak. Mert általában akik sokat foglalkoznak a külsejükkel,meg szépek,azokat üresfejü libáknak gondolják. De sztem csak irigyek ránk,mert mi jól nézünk ki,ők meg nem :P
2010. jan. 25. 17:35
 2/28 anonim ***** válasza:
78%

szia:)

azért mert sajnos sokan a külsőről ítélnek...és ha valaki jól néz ki, irigységből is minden hülyeséget mondanak rá:(tudom, hogy nem könnyű, de ne foglalkozz azzal mi a véleményük másoknak rólad:)

élvezd az életet és mosolyogj a lenéző embereken:)

2010. jan. 25. 17:35
 3/28 anonim válasza:
68%
Szőke lány vagy ,azzal nincs is semmi baj ,de általában a szőkéket lehülyézik ...ez évek óta így van .Azt mondják nekik ,hogy nem tudtok semmit ,nincs sok eszed ,mert szőke vagy !Egyszerűen a hajszín miatt ,,,meg a szőke nős viccek óta van ez így !Kényesnek tartanak mert szőke vagy ,lehet úgy is viselkedsz.Van műkörmöd ,akár hiszed akár nem ,nem minden pasinak jönn be a műköröm ,mert egyszerűen egy elkényesztetett csajnak tartják az olyan csajt !:SItt a válasz ,de neked kell rájönni ,egyszerűen azért nem úgy néznek rád ,mert egy elkényesztetett cicababának néznek ,aki csak kelletti magát ,!Minden kérdésre meg van a válasz .Lehet a viselkedésed is olyan ..olyan csajos,mármint kényes vagy a fiúkkal szembe ,teszed magad ,na ezt nem szeretik a fiúk ...sztem ennyi .
2010. jan. 25. 17:36
 4/28 anonim ***** válasza:
62%
Én is ugyan ezt élem át ha itt vagyok Magyarországon.Csak hozzá nekem még műszempilla meg szilikonszáj is társul(nem az az extra dúrva fajta,de nem kicsi).Na ne tudjátok meg miket kapok.Főleg a szám miatt.Azok a fejek.Igazi beképzelt,lenéző...és ilyenkor mit csináljon az ember lánya?Próbáltam én nem figyelni,de nem megy.Ilyenkor visszavágok,ha már nagyon szemtelenül bámulnak vagy beszélnek rólam.
2010. jan. 25. 21:44
 5/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.műszempillám nekem is van.:] gondolkoztam a számon, hogy megcsináltatnám, de egyelőre marad így.:]
2010. jan. 25. 21:55
 6/28 anonim ***** válasza:
83%

"sztem csak irigyek ránk,mert mi jól nézünk ki,ők meg nem :P

"

Ezért néznek le sokótokat.

Plusz mert a külsőtökről beszéltek csak. Mintha valami Dr. Szöszi vagy mittudoménmilyen párbeszédbe csöppennénk. Borzalmas.

2010. jan. 26. 18:02
 7/28 anonim ***** válasza:
58%
elsö vagyok:általában azok szoktak fujjogni h nézd milyen hülye p.csa, akik lusták ahhoz hogy a legtöbbet hozzák ki magukból.Frusztrált szürke egerek,akik csak szeretnének jó nők lenni,de ahhoz igénytelenek hogy ezt meg is valósitsák. Aki elégedett magával és harmóniában van magával,az lesz@rja hogy más hogy néz ki! Az csak az irigyek kiváltsága,ennyi. Csak MO.itt tart ma hogy beskatulyáznak mindenkit csak mert láttak mondjuk pár cicásan/kihivóan öltözködő csajt aki buta volt mint a föld,ezért ráhuzzák ezt mindegyik hasonló csajra.Könnyebb ez,minthogy erőt vegyenek magukon és megismerjék a másikat.
2010. jan. 27. 13:53
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
egyet leszögezek valakinek nincs szüksége ilyesmikre, hogy jó nő legyen.
2010. jan. 29. 13:41
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
van határ aközött, hogy valaki ad magára vagy túlzásba viszi-e.
2010. jan. 29. 13:42
 10/28 anonim ***** válasza:
60%
Hát ez érdekes,mert én is azok közé az emberek közé tartozom,"akik lusták arra,hogy a legtöbbet hozzák ki magukból". Mégis pont ezért nézek én FEL,azokra a nőkre,akik nap mint nap fordítanak a külsejükre időt és ha valaki szebb nálam azt igenis elismerem és megcsodálom. Szóval egyet értek abban az utolsó hozzászólóval,hogy irigységből mondanak ezt azt a mutatós lányokra,de nem feltétlenül az olyan emberek, mint én.
2010. jan. 29. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!